Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (87)

plakát

Asterix a překvapení pro Cézara (1985) 

Trochu utahané. Filmu by neškodilo, kdyby byl o 10-15 minut kratší. Bylo zde ale mnoho vtipných a zábavných momentů. Hlavně britský odvedenec neměl chybu.

plakát

Avengers (2012) 

Marvel to opravdu dokázal! Roky příprav na tento kousek se opravdu vyplatily a vznikla úžasná komiksová zábava. Ani druhý díl kvalitou nezaostává. Souboj s Thanosem ve třetím díle snad bude skvělým vyvrcholením.

plakát

Červený trpaslík - Kryton (1988) (epizoda) 

Z tohoto dílu je nejdůležitější pamatovat si, že Listerův přítel Majzlík je moc a moc statečný.

plakát

Česko hledá prezidenta (2018) (pořad) odpad!

Strašný... fakt strašný. Voříšek absolutně nezvládl ukočírovat publikum a nedávat najevo svoji náklonost k Zemanovi.

plakát

Epidemie (2018) 

Čím starší jsem, tím méně mě videa na českém YouTube zajímají. Je tu ovšem několik výjimek. A kluci od Hodonína jsou jedna z nich. Tento počin má hlavně skvělou atmosféru. Už se těším, co borci spraví na Vánoce. V koutku duše doufám, že se vrátí můj oblíbenec Peťuláš.

plakát

Gentlemani (2019) 

Tento film svou řemeslnou dokonalostí a Ritchieho nápaditostí tvoří opravdu výjimečnou směsici. Parádní poctivá filmařina. Herecký koncert od trojice McConaughey, Hunnam, Grant. Výborně vystavěný příběh. Až překvapivě hodně parádních vtipů. To vše dává dohromady výborný filmový zážitek.

plakát

Gladiátor (2000) 

Vrcholné dílo Ridleyho Scotta. Film má naprosto všechno. Od spektakulárních bitev až po za srdce beroucí závěr.

plakát

Hra o trůny - A nyní je jeho stráž u konce (2013) (epizoda) 

Chudák Sansa má zase naději, bratrstvo soudí Ohaře, Noční hlídka se vzbouřila a Daenerys se konečně předvedla v pravém světle. Jedna z nejlepších epizod 3. série.

plakát

Hra o trůny - Baelor (2011) (epizoda) 

Poprvé jsme mohli vidět asi nejvíce slizkého lorda - Waldera Freye. Rozpočet nám bohužel nedovolil vidět bitvu, ale přijdou další. Závěr epizody nám poté poprvé připomíná, co to vlastně sledujeme. Jo a "nejlepší válečník" Drogo je úplně v hajzlu...

plakát

Hra o trůny - Bodej ostrým koncem (2011) (epizoda) 

Výborná akční epizoda, Aryin první zářez! Robb adekvátně reaguje na uvěznění svého otce a Jon se poprvé setká se skutečnou hrozbou.