Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (45)

plakát

Smrt pana Lazaresca (2005) 

Ne, k tomuhle filmu asi nebudu psát žádný komentář. Prostě se podívejte co vás při troše smůly možná čeká.. Občas to bylo realistické až moc, ale zcela nereálné? Obávám se že nikoli.

plakát

Pýcha a předsudek (1995) (seriál) 

Jinou adaptaci jsem neviděl a ani vidět nechci :). Inu je krásné přenést se do počátku 19. století, neřešit čím nahradíme ropu a do jakého národního parku pojedu na dovolenou, neboť víceméně celá zem je národní park. A k tomu třeba mít nějaké to panství, účastnit se plesů a jiných kratochvílí, jezdit na hony a pokoušet se získat náklonnost jedné ze slečen Bennetových (samozřejmě Elisabeth)..... Promiňte, nechal jsem se unést a kromě toho můj počítač napadl nějaký virus.. zlaté 19. století, pokud se tam ovšem dobře narodíte, jako třeba pan Darcy - seriálový hrdina s 10 000 librami ročně.------Dodatek po posledním dílu: Myslel jsem, že takového drsňáka jako já nic nerozhází.... když ale pan Darcy a Elisabeth...nemáte někdo kapesník prosím...promiňte ale nemohu pokračovat, skrz slzy nevidím na monitor....

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Právě jsem se dodíval na podle mě jeden z nejlepších seriálů všech dob. Vždy jsem nebyl bezvýhradně nadšen, ale hodnotím všechny série najednou. Závěr seriálu mě zcela emocionálně odrovnal a něco podobného se mi předtím stalo několikrát. Jak napsal Janek: "není to seriál, ale život".

plakát

Před soumrakem (2004) 

Někomu to možná přijde příliš komorní a nudné. Ale pro mě je v dialogu Celine a Jessieho, který je vlastně náplní celého filmu, více napětí než ve všech dílech Vetřelce dohromady.

plakát

Volba zbraní (1981) 

Poměrně brzo jsem věděl že to takhle nějak dopadne. A vůbec mi to nevadilo :)

plakát

Columbo - Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (1990) (epizoda) 

Jeden z těch lepších Colombů, i když tentokrát slavný detektiv neměl až tak těžkého soupeře. Kdo to shlédne, uvidí proč..a taky se možná konečně dozví jak vypadá paní Colombová :)

plakát

Zločiny a poklesky (1989) 

"Woody Allen jak má být". Vtip, myšlenka, která jde trochu do hloubky, propracovaná psychologie postav... Rozhodně jsem se nenudil.

plakát

Famílie (2010) (divadelní záznam) 

:) A i nějaká ta slza ukápla.

plakát

13. komnata - 13. komnata Vladimíra Mlynáře (2010) (epizoda) 

Drama, jak z Kafkova románu. Vím, že reforma a hodnocení justice není náplní těchto stránek, přesto si neodpustím názor, že tento pořad by měl být výraznou inspirací ve snaze s českým soudnictvím něco udělat, pokud to vůbec jde. (nejsem samozřejmě právník) Myslím, že chabá informovanost o této kauze vypovídá též hodně o nepříliš dobrém stavu české žurnalistiky.

plakát

Sever a Jih - 1. kniha (1985) (série) 

U druhé série, zdá se mi, jde úroveň trochu dolů a vzdáleně mi to připomíná jakousi soap operu, kde se děj příliš neposouvá. Jako celek však O. K.