Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (45)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Kde jsou ty časy Pulp Fiction. Sračka, ale pobavila.

plakát

Famílie (2010) (divadelní záznam) 

:) A i nějaká ta slza ukápla.

plakát

13. komnata - 13. komnata Vladimíra Mlynáře (2010) (epizoda) 

Drama, jak z Kafkova románu. Vím, že reforma a hodnocení justice není náplní těchto stránek, přesto si neodpustím názor, že tento pořad by měl být výraznou inspirací ve snaze s českým soudnictvím něco udělat, pokud to vůbec jde. (nejsem samozřejmě právník) Myslím, že chabá informovanost o této kauze vypovídá též hodně o nepříliš dobrém stavu české žurnalistiky.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Aha, tak takhle to s Hitlerem a jeho kámošema bylo, tak to aby jsme přepsali dějiny :). No tedy, nikdy by mě nenapadlo, že se dá udělat parodie na válečné filmy na způsob jakéhosi patetického westernu nebo sci-fi či co to vlastně bylo. Bohužel pana mistra Quentina Tarantina určitým způsobem ano. Tak hlavně že se to lidem líbí, vlastně i já jsem se svým způsobem bavil.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Po shlédnutí filmu jsem si připadal jako člověk, který snědl několik kilo cukru. Všeho s mírou - tady ale bylo na můj vkus načinčanosti a přeslazenosti až moc. Neříkám však, že k úplnému nekoukání.

plakát

Duel Frost/Nixon (2008) 

Myslím, že tvůrci z daného tématu vyžďímali maximum. A to do poslední kapičky.

plakát

Muž a jeho pes (2008) 

J. P. Belmonda mám rád a proto asi těžko objektivně zhodnotím. Jako by se tady pro mě v jeho starých očích zrcadlili všechny jeho skvělé role. Ze samotného filmu jsem trochu zmatený a nejsem si jist zda to jeho tvůrci zamýšleli. Jako by možná oni sami nevěděli co natočit - dokument o bezdomovectví, pokus o popsaní vztahů mezi mužem a ženou či snad další díl pořadu "Chcete mě?" (kdyby náhodou někdo nevěděl tak pořad, kde jsou lidem nabízeni opuštění psi). Nevím, možná to chtělo se na něco zaměřit a jít trochu do hloubky. Kdo nemá rád Belmonda nebo psy, ať si možná nějakou tu hvězdičku z mého hodnocení ubere. (pokud vůbec někoho ty moje bláboly zajímáj :))

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Možná řemeslně dobře zvládnuté, leč jinak poněkud povrchní a bezobsažné ztělesnění kýče. Umělé, umělé, umělé, jako smích v některých sitcomech, jako úsměv politiků na billboardech, jako amarouny v "Návštěvnících". Jedna hvězdička za originální námořní bitvu a informace o kolibříkovi.

plakát

Au! (2007) (TV film) 

Určitě důležitý dokument, který ženám pomůže uvědomit si, že v tom nejsou sami. Působil na mě ale trochu depresivně a bezvýchodně, což by možná neměl.