Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (578)

plakát

Nezlomný (2014) 

Zcela neurážející průměr. Až je mi Angeliny líto, že nenatočila nejlepší film desetiletí jak od ní evidentně spousta lidí čekala.

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Tak a máme tu pokračování úspěšné (nikoliv kvalitní) kundoviny. Na příběh opět rovnou zapomeňte. Je to vlastně totéž co zesraná jednička, akorát s větším rozpočtem. Kupodivu tentokrát s ještě otřesnějším střihem. Useklost některých scén je až úsměvná. Ze Sci-Fi žánru se poslední dobou stává jakýsi otloukánek neumětelů...

plakát

Osm hrozných (2015) 

Celej film jsem byl napnutej jak struna. Tohle se ti Quentine opravdu povedlo.

plakát

Temný případ - Všechno k zemi (2015) (epizoda) 

Zatím to nejlepší co druhá řada přinesla. Konečně mám pocit, že má scénárista zápletku plně pod kontrolou a pomalu se začíná s postavami pracovat tak, aby nebyly jen figurky do počtu. Závěrečná přestřelka už je jen taková třešnička na dosrtu. Poprvé jsem maximálně spokojen.

plakát

Temný případ - Západní kniha mrtvých (2015) (epizoda) 

První epizoda je teda dost slabá. Představuje mnoho nových postav, u kterých jsou divákovi skoro až parodicky předhazovány jejich temné stránky (velká koncentrace alkoholu, drog, rodinných problémů, atd...) a v tak krátké stopáži se prostě nešlo ubránit zkratkovitosti a jiným nešvarům. Uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Scorsese zase těm mladejm ušákům ukázal jak se točej filmy.

plakát

Temný úsvit (2006) 

Vietnam zase trošku jinak. Úvodní havárie sice vypadá dost levně, ale chápu, že rozpočet není nafukovací. Když si Christian Bale užíval červí pokrm (asi mu to fakt chutnalo :D), tak mi bylo celkem šoufl, ale válka je holt peklo a i když je to zase prolezlé patosem, já si film celkem užil. Jo a Jeremy Davies tady vypadal úplně jako Charles Manson :D

plakát

Extraterrestrial (2014) 

Existuje snad tisíc důvodů, proč bych tomu nejraději napálil odpad - otravní hrdinové, jejichž chování je někdy vyloženě na Darwinovu cenu, emzáci taky strach zrovna nijak nebudí a kurva ty přepálené zvuky, kdy se jako divák má strašně moc leknout mě spíš serou. Ale mě se to jako celek z nějakýho pochybnýho důvodu líbilo. Jednak mi zoufale chybí únosové filmy (není jich ani jako šafránu) a taky mám pocit, že nasraný mimozemšťany zrovna poslední dobou ve filmech taky nevidím. A to závěrečné pomrknutí na X-Files zrovna když zítra bude premiéra první epizody desáté řady tomu dost pomohlo :)

plakát

Contracted: Phase II (2015) 

Slabší než jednička. Hlavní "hrdina" mi tentokrát byl naprosto ukradený, protože se choval jako idiot a svině. I když věděl že je nakažený (bez ohledu na to, co mu řekl doktor projevoval všechny příznaky které už dřív viděl), tak docela bezstarostně chodil mezi lidi a v klidu rozséval zkázu dál. Tam kde v závěru prvního dílu Samanthě ruplo v makovici a dalo se její chování v oné beznaději aspoň trochu obhájit, tady byl Riley celou dobu příčetný. Natočené je to ale opět dost civilně a koukatelně, slabé tři a pokud někdy bude trojka (potenciál pořád je), tak už bych doporučil jiný přístup.

plakát

Most špiónů (2015) 

Občas zbytečně polopatické, ale jinak zručně natočené drama. Trochu načichlé patriotismem, ale tady to snad ani moc vyčítat nejde. Pro Spielberga ideální látka.