Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (413)

plakát

Sláva (1989) 

Taky jste si v hudbě všimli toho nenápadného malinkatého avatařího vajíčka? Po letech pak z něho vyletěl krásný ikran všech barev.

plakát

Enid (2009) (TV film) 

Jak jen ta Helena Bonham Carter ty svině umí, co? No nic, jdu se podívat, kde máme v knihovně knihy Enid Blyton/ové a všechny je vyházím...

plakát

Oscar 2018 (2018) (pořad) 

2017 - rok, kdy to muži tak zvorali, že ženy začaly randit s rybami

plakát

Určitě, možná (2008) 

Jak můžeš jen tak náhodou strčit penis do - ahoj Louisi! - ... Ta Tibeťanka v klobouku a zelené blůze s bílými květy (všimli jste si jí?), co ji mám vystřiženou a nelepenou vzadu na svém allinone PC! Bílém. Takže se ten obrázek i vzhledem ke svému červenému pozadí na něm krásně vyjímá. Moje první Jana Eyrová, je ta, co jsem si ji koupila před Vánocema (s vánočními dárky se vždycky sveze něco navíc, to je stejný jako se státníma zakázkama) - jdu ji najít a vepíšu si do ní nějaký fakt pěkný a dojemný věnování.

plakát

Reservation Road (2007) 

Pozor - strašně moc spoilerů (všechny)! Ta Saga - to bylo STRAŠNÝ! (jsem se včera dívala na 6. díl 4. série Mostu - Bron/Broen) Pak jsem se koukala na film Reservation Road - to bylo taky STRAŠNÝ (Mark Ruffalo tam zajel nějakýho 11-letýho kluka a ujel, právě totiž vezl svého asi 11-letýho syna pozdě svý bejvalce, ten naštěstí zrovna spal, tak to neviděl, naneštěstí nebyl připoutanej, takže si narazil - ale nevyrazil oko..., rodiče malého neboštíčka, zvlášť jeho otec - J. Fenix, nebo jak se to jeho jméno píše, po nějakém čase, kdy se mu zdálo, že policie moc nepokrokává, si najal právníky - na jeho případ byl přidělen - právník Mark Ruffalo (kterej má vražedný auto zavřený v garáži a předstírá, že ho věnoval nějaký charitě, zatímco jezdí autem z půjčovny)(taky je zoufalej a jednou se i vypraví na policii se udat, jenže ten policista myslí, že přišel jako Fenixův právník, vyhrkne na něj stav vyšetřování a kluše pryč, poněvač je v časové tísni... - navíc bydlej blízko sebe, navíc Ruffalova bejvalka vyučuje na klavír neboštíčkovu malou ségřičku - navíc neboštíčkova matka je zprvu zoufalá, že klučina zemřel proto, že šel přes silnici do lesa pustit ty světlušky, co měl pochytaný ve sklenici, k čemuž předtím v autě vlastně nabádala, když se jí ta holčička ptala, jestli si je můžou nechat - a ona řekla, že by chcíply, že by je měli pustit - a to vubec eště není všechno... no číšerný, jak by řekl Hyman K*A*P*L*A*N

plakát

Most - Epizoda 3 (2018) (epizoda) 

Terapeut: Povězte mi něco o sobě. Saga: Matka měla Münchhausenův syndrom v zastoupení, snažila se zabít sestru. Poslala jsem rodiče do vězení a postarala se o Jennifer. Ta ve 14 spáchala sebevraždu. Emil Larsson zavraždil šéfa a kamaráda Hanse Petterssona. Použil papírovou sponku ode mě, aby se v cele podřezal, nevím, jestli jsem ji tam zapomněla nebo nechala úmyslně. Když se chtěl oběsit, zaváhala jsem, než jsem mu pomohla.Asi jsem chtěla, aby zemřel. Udala jsem kolegu a kamaráda Martina Rohdeho za to, že otrávil osobu, která mu zabila syna. Dostal 10 let nepodmíněně. Pak se vrátila matka a zabila se tak, aby to vypadalo, že jsem ji zavraždila. Přes rok jsem strávila ve vězení, před pár dny mě propustili. Poté, co mě bodli do krku tenisovou pálkou. Terapaut: Dobře ... rozhodně máme s čím pracovat. Saga: Bezva.

plakát

Pocta Shakespearovi (2016) (divadelní záznam) 

Litujtež, ó, malověrní, kteříž jste neviděli aspoň ten skvělý gruppenskeč k TO BE OR NOT TO BE...!

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Vynikající adaptace knihy, kterou jsem nedala (pouze cca prvních 100 a posledních 100 stran, to mezi jsem projela list po listu - hledala jsem příběhovou linku, která jediná mě opravdu zaujala - škola + kluk + Jim Prideaux), ale přesto mi pomohla se ve filmu docela dobře orientovat.