Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Pomalu se začínám sama sebe bát když si pouštím o půlnoci osmou epizodu v řadě. Ne važně je to úžasné. Už dlouho mě seriál takto nechytnul.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) odpad!

Nejvíce mně na tomto seriálu štve, že nemá se svojí předlohou (kniha) společného skoro nic. Sice hodnotím z prvních osmi minut, protože déle se na to nedalo kouat, ale myslím si, že dále to bude podobně. Takže abychom zhrnuli prvních osm minut. Clary jde do nějaké galerie, kde nějakým lidem ukazuje svoje obrázky (v knize sice Clary ráda kreslí, ale jinak se nic z toho nestalo). Dále Clary je osmnáct! (to jako myslí vážně? tady jsem si to musela několikrát vrátit, abych uvěřila svým uším. Clary je v knize 16, což je opravdu velký rozdíl) Potom se dozvídáme, že Simon zpívá v kapele s Maureen. (v knize je Maureen Simonova čtrnáctiletá fanynka a objeví se až ve druhé knize) Následně dostane Clary stélu od svojí matky. (to se v knize fakt nestalo, nechápu co je to popadlo) Plus z Luka udělali černocha (nejsem rasista, ale je to divné), Lovci stínů jsou úplní spidermani (v knize jsou na tom Lovci stínů s fyzičkou dobře, ale opravdu neskáčou 4 metry do vzduchu jako by se nechumelilo) a v knize postarší madam Dorothea má asi tak 20 let. Mám pocit, že se neudálo podle knihy vůbec nic, což mě opravdu neuvěřitelně iritovalo a doufám, že nikdy neuvidím víc, než těch osm minut. Na závěr vám poradím, abyste si kdyžtak pustili film, přestože ten taky nebyl úplně přesně podle knihy, ale pořád byl milionkrát lepší, než tato kreace. Nebo si samodřejmě přečtěte knihu, protože ta je nejlepší. Toto vše bylo o obsahu a o hereckých výkonech raděli raději ani mluvit nebudu. Přijde mi totiž smutné, když mi nebyl sympatický vůbec nikdo a navíc asi nikdo tam neumí hrát. Proto nemůžu dát víc než odpad!

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Občas sice zatraceně děsivá "pohádka", ale jinak nádherná podívaná. Příběh mě ani na chvíli nenudil, hlavní hrdinové velice příjemní a ani to nebylo moc předvídatelné, což se o mnoha nynějších pohádkách říct nedá. Nějaké scény byly opravdu hodně děsivé, takže nic pro slabší povahy. Shrnutím, moc dobrý film.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Po shlédnutí tohoto filmu jsem se přesvědčila o genialitě Davida Finchera. Dokázal příběh znázornit nejen reálně, ale zároveň neuvěřitelně. Přiznám se, že pochopení tohoto filmu mi zabralo nějaký ten čas. Co se týče obsazení, tak na roli lehce vyšinutého mladíka Tylera Durdena si režie nemohla vybrat lepšího herce, než je Brad Pitt. Ani další obsazení bych určitě neměnila. Prostředí filmu bylo dokonalé. Tak temné okolí skvěle symbolizovalo stav mysli hlavního hrdiny trpícího nespavostí. Tomuto snímku prostě nemůžu odepřít to nejlepší hodnocení.

plakát

Fantastická čtyřka (2005) 

V tomto filmu jsem nevěřila žádné z jeho postav jejich příběh. Hlavní hrdina na mě rozhodně nepůsobil jako "intoš", jak bylo zamýšleno. Jessica Alba neměla žádný charakter a záporák byl opravdu úplně o ničem. Také příběh místy nedával smysl a triky vypadaly jako ze simíků, nebo jako z nějaké jiné videohry. Shrnutím dvě hvězdy dávám jen proto, že se na to dalo koukat, nenudila jsem se a je to film podle komiksu.