Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

One Punch Man - Seigi no hóimó (2019) (epizoda) 

J.C.Staff, spíše tým za který OPM S2 stojí má strašný problém v nekonzistentní animaci, protože někdy to je špatné, ale někdy je to zas už jen krouček za S1

plakát

Riverdale (2017) (seriál) odpad!

Nesnáším Gay scény a tu je jich přeplněná celá tahle sračka...

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Upřímně si myslím, že Marvel Studios tomuto filmu ublížilo. Necítím tu snahu udělat, co nejlepší film. Cítím spíš snahu vydělat co nejvíc peněz a nikoho při tom moc nenaštvat. Nevidím žádnou viditelnou vizi, žádný risk, žádný pokus o to, natočit něco opravdu výjimečného. Spider-man od Raimiho je 15 let starý, a pořád má co říct. Bojím se, že na tenhle film si za pět let už nikdo nevzpomene.

plakát

Memento (2000) 

Film,který vám řekne finále v prvních minutách a začátek až na konci.Člověk by si řekl,že takový styl fungovat nemůže,že thriller je o napětí, ale člověče div se, ono to fakt funguje! Začátek, nebo spíš konec vám hned nedocvakne a donutí vás sledovat celý film,který vám v průběhu zdělí úžasně napsaný příběh s ještě lepším obsazením.Začátek kariery Christophera Nolana nemohl začít lépe,takže pokud' vás ještě přemýšlení neomrzelo,protože tu ho potřebovat budete, tak vám film jednoznačně doporučuji.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Pokud se najde někdo takový kdo čeká od tohoto filmu duchovní povznesení nebo inteligentní zápletku, musí jeho zklamání být stejně velké jako Kaiju velikosti pět a půl. Tady se jednalo jen o řežbu megaželeza proti megamasu. Ale v každém případě ho nebylo dost. Zápletka tu stála za starou belu a stejně jako mě vadily na prvním dílu ty zbytečné řeči kolem, tak tady to nebylo jiné, pocitově ještě horší. Do půl filmu se v podstatě nic nedělo. Jen jsem znuděně čekal až se jeden rádobyvtipný vekslák se slavným fotrem dá konečně do kupy a začne zachraňovat svět. Celý film je vlastně jen čekání na poslední půlhodinovku, která ale za to stála.

plakát

Black Panther (2018) 

Určitě nadprůměrná marvelovka,u které se bude bavit jak dospělý, tak i mladší divák.Hlavní aspektem úspěchu je příjemné herecké zasazení a dobře napsaný záporák (což u marvelu je velký pokrok). Film sám o sobě funguje dobře, akce, hudba,ale funguje dobře jako taková reklama na největší událost roku,Avengers.Pokud' pominu už stereotypní zasazování "multikultury do filmu, tak vám tento film doporučuji a určitě nebudete zklamáni.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Ready Player One je velice solidní, akční,zábavná popcornová záležitost s tunou odkazů na nejrůznější pop-kulturu a to tak trochu bude určovat jestli se vám film bude líbit a nebo ne,protože pokud' nehrajete video hry, nehráli jste video hry dřív,ale upřímně zatímco knížka byla zaměřena na osmdesátky tak zatímco tenhle film to bere i různé moderní video hry jako například Tracer z OW se ve filmu objeví a prostě spousta dalších postav, které v knížce nebyli zmíněný, takže pokud' máte rádi tak nějak video hry, ideálně ty staré komiksy a sci-fi filmy, tak tenhle film bude pro vás mít něco extra,protože je v něm nehorázná spousta odkazů. Jste-li fanoušek staré knížky a nehodujete hrami, tak se může stát, že budete zklamaní, ale všem "gejmrům" tento film jakožto popcornovku doporučuji.

Ovládací panel