Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (641)

plakát

One Piece - Mrtví nemluví (2023) (epizoda) 

Děj se sice rozvíjí, ale tahle epizoda byla taková rozmáchlá a pomalejší, už tak pěkně neodsýpala. A pořád mi vadí představitel hlavní postavy (nebo hlavní postava samotná, nevím)

plakát

One Piece - Muž se slamákem (2023) (epizoda) 

Pořád se nemohu rozhodnout, jestli se mi seriál líbí nebo ne. Ale vlastně asi ano, upoutal mě a baví mě. Atraktivní je, to bezesporu.

plakát

One Piece - Romance Dawn (2023) (epizoda) 

To je ale zběsilost! Nesedí mi sice hlavní postava, ale jinak velmi zajímavé a nadějné! Originálně natočené, nápadité a rozmanité prostředí i alternativní minulost/budoucnost/fantasy svět?

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Bombastický nástup několika prvních dílů, ale propracovaný příběh i promyšlené postavy, kde žádná není černobílá. A velmi vysoká úroveň až do konce! Jen mi osobně vůbec nesedl poslední díl. Zakončení hned několika dějových linek nebylo povedené a proto nemohu dát hvězdiček pět.

plakát

Wednesday - Co člověk zasévá, to smrtka sklízí (2022) (epizoda) 

Pomalu, ale jistě, si uvědomíte, že se tvůrci střelili do vlastní nohy a začínají silně krvácet. Krimi prvky celé sérii sedí, to né že né. Problém je ale jinde. Wednesday a celá Adamsova rodina je černá a to černočerně černá. Vybarvovat je je chyba. Vnáší se emoce tam, kam nepatří. Wednesday je sarkastická a bezcitná. Příběh se ale až moc začíná zamotávat v emočních rovinách. Chápu, je to pro teenagery, ale ztrácí to lesk...

plakát

Wednesday - Vedle tebe umírám (2022) (epizoda) 

Brilantní díl, příběh graduje, Wednesday jste si v minulém díle zamilovali a zde na bále z ní budete paf!

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

Jednoduché, přímočaré, přitom ne vyloženě hloupé ani nelogické. Vlastně moc pěkně ubíhající krimi s nezničitelnou gorilou v hlavní roli.

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) 

Hloupé a dětinské! Fakt příšerné! Chtěl jsem tomu dát šanci, protože komiksy a fantasy mám opravdu rád, ale tohle byl hrozný paskvil. Nebo možná určeno dětem do 12ti let? Nevím. Zlí jednorožci, otravné děcka i s jejich rodiči, záporačky nezáporačky a totálně nesympatický herec v hlavní roli. Prostě paskvil. Dal bych jednu hvězdičku, ale jako dospělý muž musím ocenit bohyni Rachel. Takže ne 20%, ale dokonce 30% dám!