Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (31)

plakát

Šílený Max (1979) 

Znásilnění diváka všemi filmařskými způsoby, které existují. Doporučuji tento díl přeskočit a podívat se rovnou na Maxe dvojku.

plakát

Interstellar (2014) 

Mistrovo veledílo, od kterého jsem čekal dobré scifi zajeté v kolejích moderních blockbusterů, ale místo toho jsem dostal poutavějšího Kubricka, u kterého vzal předlohu, čímž se ostatně nikdy netajil. Závěr absolutně strhující, audiovisual ohromující bez jediné chyby. Zimmer je "Beethowen" moderní doby a spolupráce s Nolanem je ukázkou dokonalého souznění. Filmu vytýkám jen to, že mi na dlouhou dobu zkazil náladu, protože bude zase nějaký ten pátek trvat, než uvidím něco, co mě nadchne stejně, je-li to vůbec možné. Sečteno, podtrženo Nolan je filmový bůh.

plakát

Národ Z (2014) (seriál) odpad!

Klasický troll od The Asylum, stačilo 5 minut.

plakát

Solaris (2002) 

Kočkopsoidní adaptace s nesympatickým hereckým obsazením perfektní knížky. Kdo ji četl, doporučuji se na tento film nedívat.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Transformers vs sharktopus, škoda, mohlo to být lepší a hlavně bez těch trapných klišé.

plakát

Nejsem rocková hvězda (2012) 

Po 20 minutách jsem odešel z kina. Možná by to nebylo tak hrozné, kdyby místo simultálního překladu radši nechali originální znění s titulkami.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Film si na nic nehraje a akce funguje tak jak má a ukazuje nám pravou tvář pohádkových postav, které skončily jako diabetici po tom, co je zlá čarodějnice vykrmovala perníčky. Ve scéně, kdy rozzuřený trol vběhne na mýtinu a doslova rozmasakruje přítomnou skupinku dementních posluhovačů šerifa ( rozšlápnutá hlava fakt stála za to) jsem si přestavoval, kolik rodičů vzalo své drahé ratolesti po roce do kina a jak jim při této scéně pomalu mizí úsměv z tváře. Nebýt přímočarého příběhu a mdlých dialogů, hodnotím lépe.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Příště bych zkusil obsadit herce, co to nemusí tlačit z paty. Další se série domrvených "Vánočních" pohádek, s efekty alá ČT1. Ono není divu, když to natočí za jeden den. Pane Vojtek, prosím Vás, už nehrajte, nejde Vám to.