Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Komedie

Poslední recenze (11)

plakát

Pasažéři (2016) 

75 % Pratt a Lawrence. Duo, o kterém jsem nevěděl, že ho potřebuju. Sice jsem polovinu filmu žárlil a měl sto chutí praštit Pratta do nosu, protože mi šlape do zelí u Jennifer, se kterou se jednou oženim, ale jinak jsem je žral. Na film, který je většinu času jen o dvou postavách, je třeba dávat pozor při výběru herců. Naštěstí režisér vybral skvělou dvojici, kde ta chemie prostě je. Možná nedokážu přesně popsat, co mi v tomhle filmu chybělo, ale měl jsem pocit, že dvě hodiny utekly jako voda a já vlastně ještě nebyl uspokojenej, dostal jsem tak nějak od všeho málo. Romantika a celkově scény, u kterých se usmíváte jak přitroublý, tam jsou, ale nějak mi to nestačilo. Akce tam je, ale taky tak nějak málo. Zápletka tam je, ale taky taková z wishe. Hrdinové víceméně nečelili žádným překážkám a pak ke konci je prostě vhodili do hotový věci, která se za chvilku vyřešila a konec. Navíc nesnášim tyhle diplomatický konce. Buď ať to skončí špatně, což mám rád, protože jsem magor, nebo ať to skončí dobře, ulehnou k dlouhému spánku spolu s ostatníma a hurá na planetu. Neříkám, že je konec udělanej nebo vymyšlenej špatně, to ne, jenom prostě nemám rád tyhle diplomatický zakončení. Nebylo to dokonalý, ale je to jeden z těch filmů, kde prostě chci víc. Chci další, chci pokračování, nechci, aby tohle bylo všechno, chci odpovědi na moje otázky, kterých je ale tolik, že by to stačilo na seriál.

plakát

Zaklínač - Zrnko pravdy (2021) (epizoda) 

75 %. Už čekám na komentáře a nízká hodnocení kvůli tomu, že "v knize to přece bylo úplně jinak". No a co? Knihami se to jen inspiruje, sama Lauren Hissrich ale kdysi řekla, že si seriál pojede svojí cestou. Na úvodní díl nejočekávanějšího seriálu roku jsem sice čekal něco trošku víc, ale i tak to zatím vypadá velmi slibně. Nejvíc mě asi nadchly herecký výkony, ty byly v otvíráku fakt skvělý. :D

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Rodinná tradice (2021) (epizoda) 

Dodnes jsem si myslel, že mě dokáže rozbrečet jen smutnej konec, kde minimálně všichni umřou. Poslední díl Money Heistu mě teda dokázal přesvědčit o opaku.. Loupež skončila hezky po Profesorsku.. Policie dělá, co jim řekne, zobou mu z ruky a on jim v klidu rozkazuje.. Rozloučení je to sice opravdu parádní, ale když je loučení parádní, tak se loučit nechcete.. Po pěti sériích se stejnou partou, kde se vystřídalo jen pár členů, se s ní prostě rozloučit nechcete, přirostou vám k srdci a vy se modlíte, aby ještě nebyl konec. I když už to třeba poslední sérií nebylo tak kvalitní, jako ty první, prostě je to jako přijít o kamarády, přijít o někoho, kdo vám byl sympatický a víte, že už je takhle znovu nikdy neuvidíte (pravděpodobně). Před posledním dílem jsem si říkal, že se o finálním hodnocení série rozhodnu až po něm, jak se povede.. Tak teda ten to rozbalil na plný čáře a přesvědčil mě, že i tahle série si ode mě vyslouží pěkných pět hvězd. Děkuji za perfektní zážitek.

Poslední hodnocení (655)

Wonka (2023)

23.02.2024

Marťan (2015)

10.09.2023

Na západní frontě klid (2022)

08.09.2023

Oppenheimer (2023)

08.09.2023

Pasažéři (2016)

08.09.2023

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

08.09.2023

Cyberpunk: Edgerunners (2022) (seriál)

29.11.2022

1899 (2022) (seriál)

29.11.2022

Elvis (2022)

03.09.2022

Reklama