Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (39)

plakát

StarDance aneb když hvězdy tančí (2006) (pořad) odpad!

Párkrát jsem byl povinnen dívat se na pořad na ČT 1, a během každého reklamního bloku minimálně třikrát zazněla znělka tohoto paskvilu plného nevkusu a trapných hvězdiček z českého rybníčku... Od té doby tu zasranou znělku nemůžu dostat z hlavy! Takže pěkně děkuji za tuhle nevkusnou infekci mých mozkových buněk...

plakát

Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021) 

Škoda, že Netflix musí všechno posrat tou svou kosmopolitní vizí, kdy i z elfů, typických severských mytologických bytostí, udělá černochy a Indy. Neskutečné. Raději si pusťte Legendu o Vánocích (Finsko 2007).

plakát

Offseason (2021) 

Mainstreamový divák už je tak zhýčkaný, vyžadující neustále dopaminové dávky, aby se vůbec mohl soustředit na to, co se děje na obrazovce, že nepozná skutečně atmosférický horor. Tento film je toho jasným důkazem. Potenciální diváci - neberte ohled na nízké hodnocení a užijte si skvělou podívanou.

plakát

Trol (2022) 

Vzhledem k hodnocení nižšímu, než by snímku příslušelo, přidávám jednu hvězdu. Jinak jsem si to užil daleko víc, než všechny ty Godzilly a Kongové dohromady.

plakát

Predátor: Kořist (2022) odpad!

Původní komentář se mi vymazal, takže krátce - tohle je špatně, ze všech úhlů pohledu. Digitální zvířata s podivnou fiziologií, indiáni se chovají jako američtí teenageři, nechybí otravná pseudofilosie o čistokrevně zlých Evropanech (a mužích), a v podstatě naprosto dokonalé ženě. Nic proti, pokud je to napsané rafinovaně a s nadhledem. K predátorovi se tohle každopádně nehodí, vůbec. K tomu připočítejme ohromnou škálu logických chyb. Závěrem - DISNEY PROSTĚ MUSÍ VŠECHNO ZKURVIT...

plakát

Válka světů (2005) 

Vizuálně působivé, ale jinak je to jen takový pšouk...

plakát

Kadáver (2020) 

Netflix kurví vkus a tlumí tvůrčí rozlet jinak možná snad někdy schopných scénáristů a režisérů. Tohle je ten případ. Mimochodem, z nějakých deseti jmen bylo minimálně šest židovských. V Norsku. Všimli jste si toho?

plakát

Návrat do ráje (1983) (seriál) 

Ty vole, k čemu mě to zase přinutili se dívat? Tahle zkurvená věc měla celou dobu pěkně našlápnuto do venezuelských telenovel. Jen ty ksichty byli příjemnější. Jo a - s nostalgií se jděte bodnout!

plakát

Čelisti (1975) 

Kinematograficky dobré řemeslo, ale už jako malému klukovi mi bylo strašně líto toho žraloka... A připadalo mi zvláštní jeho chování. A když k tomu přidám, jak po odvysílání tohoto filmu v kinech různí lovci amatéři likvidovali žraloky, nemohu jít s hodnocením už ani o hvězdu výš.