Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Deníček (4)

Hobbit

Just in love with the elves. J.R.R. Tolkien is my god!!!

Game of Thrones

je to docela shoda okolností, ale hned můj třetí příspěvek do deníku se opět týká her o trůny. A nebo to vlastně vůbec náhoda není, protože je to opravdu skvělý seriál. Ať už umřelo kolik Starků chce, tak prostě je to opravdu skvěle udělaná podívaná. Samozřejmě hlavní dík je knižní předloze, ale ne všechno se dá zfilmovat tak odbře, jako to HBO udělala s hrama. Navíc sem si stáhnul soundtrack ke třetí řadě u zbláznil sem se do něj. Mhysa a The Lannisters Always Pays His Debts jsou prostě famózní skladby a díky pro mě nové krvi mezi skladateli co znám Raminu Djawadimu.

Dark Knight Rises

Už delší dobu jsem neměl tak silný filmový zážitek. Jen málo filmů u mě dokáže vyvolat takové pocity jako završení batmanovské trilogie. Tím, že nechci aby film skončil a jsou tři hodiny v noci a já nedokážu usnout a cítím se plný energie je toho dokladem.

Game of Thrones

Dnes v noci jsem se díval na druhý díl Game of Thrones. Jeho závěr ve mě zanechal velkou jizvu. Nemohl jsem vůbec usnout a proto jsem si na zklidnění musel pustit Life in Cold Blood. Někdy mě scény z filmů zasáhnou víc, než bych si býval přál :-(