Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

10 řad, 6 lidí, jedno město a spousta přátelství. Jak říkala Monika, tohle je konec jedné éry. Ano, přátelé zbožňuju, ale nyní jé éra HIMYM :-)))

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Hi, have you met Ted? Samozřejmě, kdo by ho taky neznal. Pokud se tenhle seriál měl stát záplatou na trhu po skončených Přátelích, tak se mu to povedlo bravurně. Co víc, v mnoha ohledech ho předčil. Nejvíce se mi líbí, že zde není humor založen na hlouposti a primitivnosti postav jako to často bylo v Přátelích, které mám jinak opravdu rád. Bude jen otázkou času kdy si všichni navyknou na hlavní hrdiny a budou čekat nadrženě s napětím na další díl....stejně jako já :-) Nejradši mám Teda, je mi totiž v lecčem podobnej, ale v tomhle seriálu prostě nenajdete slabé herce. Zároveň si myslím, že seriálu dost pomohlo obsazení Alyson do jedné z hlavních rolí, jakožto důvěrně známé tváře. Šest hvězdiček z pěti :-)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Nikdy jsem nepocítil takovou závislost...bylo to jako by mě pokaždé navštěvovala záhadná milenka, která mě přivede do kouzelného světa :-) A teď pár zajímovostí, pokud už je někdo zmiňval, tak sorry. ---Původně se se riál měl nátáčet na na Oahu, ale v rušném Brisbane v Austrálii. ---Název Ztraceni se k seriálu dostal až časem, prvotní záměr byl, aby se jmenoval "Nowhere". ---Trosky letadla jsou skutečné a byly přepraveny na ostrov lodí z Mohavské pouště po rozdělení na části. ---Na Oahu si jeho obyvatelé mysleli, že zde skutečne ztroskotalo letadlo a neustále volali záchranáře. ---Jack měl půvdoně zemřít hned v prvním díle, šef Touchstone Pictures však tuto variantu zamítl. ---Seriál měl být v původní verzi scénáře o skupině ztroskotanců, kteří loví ryby a sbírají ovoce. S nápady, které ostrov dělají tak tajemným přišel až J.J. Abrahams a stvořil tak vlastně hlavní důvod, proč jsou Ztraceni tak oblíbeni. ---Pilotní díl, měl začít tím jak se lidé seznamují v letadle a ne záběry na Jacka jak tomu je ve skutečnosti. Autoři naštěstí původní verzi shledali jako nudnou. - --Ztraceni a Zoufalé manželky zvedli ABC ze dna do nejvyšších pater sledovanosti a staly se okamžitě seriálovými hity.

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

Nejkompaktnější, nejoblíbenější, nejprogresivnější, nejméně okoukatelný, nejlépe řešený a prostě NEJ celkově seriál co se detektivek a krimi týče. Ti herci mi prostě přirostli k srdci a řekněme, že u typu těchto seriálů se to zase tak nestává. Viva Las Vegas !!!! !!!!

Dexter

Dexter (2006)

Když už má nějaký seriál 92 % a je díky tomu 9. na CSFD, jaksi od něj očekáváte hodně moc. Před zhlédnutím jsem byl nervózní jak před státnicema a očekával sem to jako kdysi první prázdninový den. Michela C. Halla jsem již znal z Odpočívej v pokoji, kde si zahrál gaye a hrál ho opravdu dobře, proto mě ani nepřekvapuje, že umí zahrát skvělého psycho zabijaká, kterého prostě musíte mít rádi. Uvidíme jak to půjde dál, ale prozatím jsem nadmíru spokojen a to krve zatím zase tolik neteklo :-) Taky jsem se u třetí řady zamyslel proč je tak dobrý a myslím si, že mimo jiné jsou tu dva důvody. Zaprvé dobře vymodelovaná postava, která je spíše hodná, než zlá. Zadruhé a tím jsem si jistý - každý z náš se často může najít v Dextrově způsobu myšlení. Je to svět ve kterém si uvědomíte, že hodně věcí děláte jinak a nebo ani nechcete aby o nich ostatní věděli. Co však Dexter umí nejlépe je vyvolávat ve vás hrozně podivné pocity se kterými nevíte co dělat...je to fascinace, nebo zhnusení? Nebo jde oboje dohromady? Po konci 4 řady 12 dílů jsem zůstal zírat na černou obrazovku svého PC...tohle mě ovlivní na dost dlouho!!!!

24 hodin

24 hodin (2001)

Kiefer Sutherland ve vrcholné formě jako Jack Bauer z protiteroristického. Několik řad skvělé akční podívané, kdy následují akce za akcemi a rozhodně se nenudíte. První černošský prezident v seriálu měl asi ukázat jakým směrem se Amerika dá nyní :-)

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Stačil jeden díl a stal sem se závislým, stejně jako upír na krvi. Ano, miluju věci okolo upírů a tenhle seriál má mimo skvělé hudby své kouzlo. Naposledy jsem byl takhle závislý na Dextrovi.

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

Milujíc upírskou tématiku a v dětství odkojen krví prolitou Buffy. Asi nejoblíbenější seriál když sem byl teenager.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Dívat se na trpaslíka je jako třít lvovi mokrým hadříkem genitálie když je období páření :-)