Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 200)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Pseudopohádka, kde Millie Bobby Brown hraje o život za neustálého hekání, sténání a křičení. Dámou v nesnázích rozhodně není, spíš něco jako Xena. Ale skončí to dobře, zlo je potrestáno a jak ona tak i drak se vydávají vstříc lepším zítřkům. Při záběrech na krajinu jsem si říkala, jestli je skutečná nebo CGI, což svědčí o poctivě odvedené práci. Nu, nebylo to špatné...

plakát

Barbie (2023) 

Dobře vyvážená kombinace vtipů a vážných témat.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Příjemné překvapení v rámci českých filmů. Bohužel čím déle jsem se dívala, tím víc jsem byla nespokojená s projevy herců, které se mi zdály až příliš toporné. Některé záběry představující nepříliš vzdálenou budoucnost byly úsměvné, jiné nepochopitelné. Nebyl to špatný film, ale téma mohlo být zpracováno lépe, naléhavěji.

plakát

Chudáčci (2023) 

Popravdě moc nevím, co bylo na tomto filmu úžasného. Úlet s divnou kamerou a divnými postavami, u kterého jsem si dlouho říkala, jestli ho vydržím dokoukat do konce... ale uznávám, že pár zajímavých myšlenek v něm bylo a neodešla jsem. I když výrazné zklamání.

plakát

Ještěr (2023) 

Plíživá, ponurá atmosféra, kterou střídají na oko odlehčené scény, člověk ze začátku neví, kdo je kladný a kdo záporný hrdina a pochybuje... závěr nevyznívá klasicky jednoznačně a ne všechno zlo je potrestáno. Opravdu jiný film.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Je to dechberoucí a uhrančivé, jak téměř všechny Nolanovy filmy. Ani mi nepřišlo, že to mělo tři hodiny. Film, který donutí člověka přemýšlet. Ale přiznám se, že tam bylo pár momentů, kdy jsem si říkala, že člověk se sklony k epilepsii, by mohl mít problém. A některé scény byly příliš uřvané.

plakát

Právo podle Lidie Poët (2023) (seriál) 

Velice dobře zahrané, člověka rychle vtáhne do děje a nepustí.

plakát

Robbie Williams (2023) (seriál) 

Průměrný dokument o jednom zpěvákovi, který nabízí pár zajímavých záběrů.

plakát

The Couple Next Door (2023) (seriál) 

Na můj vkus trochu překombinované, nicméně všechny zápletky se vzájemně propojí do docela uspokojivého finále. Příjemné herecké výkony, některé fajn záběry (jiné až zbytečně opakující se) a svým způsobem všechno dobře skončí. A scénárista si ponechává zadní vrátka na případnou další řadu.

plakát

Anatomie skandálu (2022) (seriál) 

Nebylo to špatné. Některé scény jsou zapamatování hodné a v záplavě seriálu se to může řadit k lepšímu průměru.