Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Docela mi vadí šovinistický názor mých kamarádů, že GG jsou stupidní seriál pro holky. Ale mě prostě ta dialogová kulometná palba hlavních hrdinek bavila (viz. zajímavosti). Vedlejší postavy to všechno pěkně doplňovaly, výjma té pizdy báby, a tak se stalo, že to Gilmórky dotáhly až do mé seriálové topky. Jediný s čím si nejsem jistej, která z těch dvou je větší kost.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nej, nej nej......a nejtěžší vybrat, který z hrdinů je lepší. Scény ve kterých Lister a kocour rozebírají "filosofická" témata (např. co si myslí o Wilmě Flinstounové) jsou nad hranicí humoru pusobiciho svalovou strnulost vedouci k náhlé smrti. Alias nenápadné dílko, které nelze číselně označit, kolikrát je vhodné upotřebit, předtím než Vás začne nudit.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tak se nám v posledmí době roztrhl pytel s tvorbou, která Geeky staví do přední linie a nezobrazuje je jen jako asociální maniaky trpící různorodými úchylkami v pozadí všech těch "Barbín" a "Šampónů". A světe div se, ono je to až nechutně vtipný. A když k tomu připočtu tu sexy sousedku......co víc si přát. PS: Bohužel musím přivrdit. Je to jedna z nejlepších věcí jakou jsem kdy viděl, masakr.

Vikingové

Vikingové (2013)

Hirst rolling again. Nenaděláš nic, když máš dobrý námět, podaří se ti na to napsat zajímavý příběh, jehož hlavní postava je neskutečně charismatická a maníci z castingu ti na ni vyberou ještě charizmatičtějšího herce. Zkrátka RagNar LothBrok.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

U Community se musíte obrnit trpělivostí, protože já osobně jsem prvních 10 minut pilotního dílu sledoval v pauzach asi 3/4 roku, prototože to byla takovááá nuda. Nesympatičtí hrdinové, tragicky hraní (mám z dětstvi vybudovanou averzi vůči Chavy Chaseovi) bez špetky humoru, které jsem vzal na milost ve slabé chvilce nicnedělání podpořenou značnou dávkou zvědavosti. Tak jsem přežil úvodních pár dílů, s mirnými náznaky geniality, načež následovalo rozkrytí charakterů, zjištění, že ti herci ze tam hodí a občasného nálezu vtipu kamenného ne nepodobného vtipu zabiják. Od poloviny první série je to jedna velká bžunda. Plná palba 5/5. PS: Všude jinde nenáviděný Ken Jeong tady má charakter se jménem Seňor Chang, což je všeříkající.

Dr. House

Dr. House (2004)

LUPUS - je porucha imunitního systému známá jako autoimunní nemoc. V autoimunních nemocích tělo ubližuje jeho vlastním zdravým buňkám a tkáním. To vede k zanícení a škodě na různých tělesných tkáních, může způsobovat mnoho různých příznaků kdekoli v organismu včetně kůže, kloubů, srdce, mozku a ledvin. Ačkoli lidé, kteří onemocní lupusem, mohou mít různé symptomy, obvyklá je velká únava, bolavé nebo naběhlé klouby, horečka, kožní vyrážky a ledvinové problémy. V současné době neexistuje na lupus žádný lék. Může být ale velmi úspěšně léčen vhodnými léky a většina lidí s touto nemocí může vést aktivní, zdravý život. zdroj iDnes?!

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Kdy jindy můžu použít slovo seriálová legenda než u M*A*S*He, který i přes 255 díů dokázal udržet nadstandartní kvalitu, a to od dílů třeskutého humoru po protiválečnou agitku, která však nikdy nebyla laciná.

Kutil Tim

Kutil Tim (1991)

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače.