Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Western

Oblíbení herci (8)

Hugh Laurie

V případě že bych hodnotil Hugha jenom jako herce, ocenil bych ho jako vysoký nadprůměr a to hlavně za roli Dr.House, Mr. Pipa ve stejnojmenném filmu a za zloducha Ropera v minisérii The night manager. Prostě a jednoduše kouzelný herec, jenž není opitý slávou a vyhýbá se skandálům Já bych ho chtěl ale hodnotit jako člověka. Skutečnost, že ovládá piano jako Mozart (ikdyž Mozart nehrál blues), ovládá několik jazyků, je bývalým sportovcem a píše romány, skládám mu mé uznání jako všestrannému umělci.   

Benedict Cumberbatch

Do povědomí televizních diváků hlavně mimo Británii se dostal až při debutu Sherlocka v roce 2012. Uvedl se skvělým hereckým výkonem. Dokázal zahrát i takovou těžkou roli, jako je právě specifický Holmes. Dokonale se do něho vcítil a pobavil diváky hlavně Sherlockovými autistickými výlevy. Jeho sláva stoupá a i díky tomu ho můžeme vidět v mnoha kvalitních filmech (doctor Strange, Zoolander no.2 a kód Enigmy). Benedict Cumberbatch má ve svých letech ještě velmi slibnou kariéru...

Bud Spencer

Společně s Terencem byli průvodci mého ranného filmového dětství. Objevili nový žánr, který díky svým neskutečným hereckým výkonům dokázali zužitkovat na 1000%. Skoro každý film, až na pár vyjímek stál za to. V jeho životě, který bohužel v červnu 2016 skončil, dokázal Bud, svým vlastním jménem Carlo Pedersoli, mimo herectví vydat také pár jazzových desek, byl výborným plavcem, hráčem vodního póla a úspěšným podnikatelem.   

Terence Hill

Společně s Budem byli průvodci mého ranného filmového dětství. Objevili nový žánr, který díky svým neskutečným hereckým výkonům dokázali zužitkovat na 1000%. Skoro každý film, až na pár vyjímek stál za to.

Jonathan Kite

Objevil jsem ho v seriálu "Two broke girl$". Dodává seriálu šťávu a i jako vedlejší herec je pro seriál velmi důležitý, bez něj by byl tento sitcom poloviční navzdory výkonům ostatních herců. Hlavní důvod proč mám Jona rád je jeho hlas. Dokáže napodobit kterýkoli hlas známé americké celebrity, včetně již bývalého  prezidenta USA Baracka Obamy, kterého podle mého názoru umí nejlépe. Nepoznáte rozdíl.

Jonny Lee Miller

Výborný herec, což dokazuje to, že se vyprdnul na školu a začal hrát. To si každý jen tak dovolit nemůže. Zatím se mu tato volba vyplácí...

Rowan Atkinson

Výborný herec i díky svým mimickým dovednostem, které jsou nenapodobitelné. Kdo by neznal Mr. Beana nebo Johnyho Englishe. Je pravdou, že s přibývajícím věkem jeho sláva upadá, ale jeho sketche nebudou nikdy zapomenuty. Výborná záležitost, když nechcete přemýšlet, ale zároveň se chcete pobavit. 

Tom Cruise

I přes jeho nízký věk se stal hereckou legendou v době, kdy jsem já byl ještě na houbách