Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (321)

plakát

Pepa (2018) 

Pěkný film i když přímo komedie to nějak není, ale Suchánek je výjimečně. skvělý. Jen ten režisér byl při režírování asi nějak mimo. Kakao se v žádném případě nešňupalo, ale POUZE vdechovalo, aby se usadilo rovnou na plicích a ne do frňáku, aby z něj byly holuby. Druhý přehmat je, že žádný plukovník se nikdy aktivně nezúčastňoval odvodu, přece jen byla určitá hierarchie i na voj. správě.

plakát

Sněžná past (2018) 

Verbal - to vystihl neprosto přesně, lépe to už nejde !

plakát

Odpolední láska (1957) 

Dvě hvězdy pouze z úcty k Billy Wilderovi. Skvělý herec Gary Cooper jako 54 letý Don Juan, oblbující děvčata, tak to je parádní úlet. No a cikáni, kteří v parních lázních hrají na housle ??? tak to je další úlet. Nelze z diváků dělat trouby, kteří padnou na zadek ze slavných jmen i když původní záměr, byl určitě myšlen dobře. Komedie ? a kde ???

plakát

Štístko (1966) 

Film by byl obstojný, ale celý ho zazdil nemožně zvolený hlas pro dabing Jacka Lemmona. Jak jej může dabovat svým zastřeným hlasem Sv. Skopal, jedině Vl. Brabec nebo v nouzi J. Šťastný jsou ty správné hlasy pro skvělý výsledek !

plakát

Odstřelovač (2007) 

Napínavé a líbivé, ale jinak samý nesmysl, proč si např. nedat infuzi, rádoby fyziologického roztoku z kvelbu, hadičkou z chladiče auta ?

plakát

Sunshine (2007) 

Prostor rakety je přímo okopírované provaziště v Národním divadle.

plakát

Naděje (1963) 

Proč točit filmy o hajzlech i třeba rádoby polepšených, když je jich kolem nás mnoho a jen přibývají.

plakát

Příchozí z temnot (1921) 

Na dobu v roce 1921, kdy film vznikl, to je obdivuhodné dílo.

plakát

Panenka (1938) 

Dílo, které předběhlo dobu, ale nemající náležité prostředky. Pouze v jednou je přímo realistické a to je, že Amerikáni jsou vždy partneři na draka, tenkrát jako dnes.

plakát

Bůh odpouští, já ne! (1967) 

No co psát, slátanina nesmyslů. Tak ukecaného skotáka-banditu (Frank Wolff) je málo kde vidět, jediné štěstí je, že ho Frank, ve filmu "Tenkrát na západě" coby farmáře McBaina zavčas odpráskl, jinak by prokecal i další film. Jako vždy ve všech Amerických bracích, mrtvol jako na běžícím páse, jinak to už neumějí a svět jim to stále žere !