Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (321)

plakát

Clona (2014) (seriál) 

Jo, jo, ve filmu jim to jde, ale v reále, škoda slov.

plakát

Utajený šéf (2018) (pořad) odpad!

Ubohý úlet o hodných kapitalistech a ke všemu v hlavním vysílacím čase.

plakát

Stážista (2015) 

Pro VERBAL - hochu zlatý, z které stoky jsi přišel na svět ?

plakát

Trojí život (2018) (TV film) odpad!

Ano, toto je dnešní komedie, ještě že ji neviděl Forman. H. Vagnerová si z hotelu TRIVAGO odskočila, aby vše zachránila, nepovedlo se, kdyby si alespoň změnila barvu rtěnky !!!

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) 

Výborný dokument, ale pravdě to nepomůže...... Ještě pro čudlíkového specialistu "KIDDO" co takhle vytočit ten Tvůj čudlík, nebo si kup nové prohlížedlo.

plakát

U tebe nebo u mě (2018) (pořad) odpad!

Alice Bendová je slizká a vlezdoprdelková moderátorka tohoto ubohého pořadu.

plakát

Obecná škola (1991) 

Velice pěkný a vydařený film. Pouze mě mrzí, že z diváků režisér dělá hlupáky. Při odstraňování blatníků a jiného, má kolo přehazovačku s cvrkem, při jízdě s vozíkem ve kterém má sestřičku, brzdí "torpédem" (šlápnutím dozadu). Také p.Holubová určitě nikdy nemáchala a neždímala prádlo, jinak by se nemohla k tomu stavět jako.....

plakát

Bába z ledu (2017) 

Film vlastně zachránila paní Kronerová, která předvedla skvělý výkon, zvláště plavání v ledové vodě (snad bez následků a bez předchozí otužovací sezony) je obdivuhodné. Myslím, že filmu velice ublížila postelová scéna, která byla zcela zbytečně detailní a naturalistická.

plakát

Bakaláři - Zip (1978) (epizoda) 

Velice pěkný a hlavně věrohodný příběh, který je naprosto pokažený Munzarovo chováním (elegána a lva společnosti), u kterého bych předpokládal, (když už to uniklo režisérovi Dudkovi), že je samozřejmostí, když dáma vstává od stolu, že je jeho povinností alespoň mírně povstat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Tenký led Dany Morávkové (2018) (pořad) odpad!

Veškeré pořady v TV jsou jen samé sra.ky. Jen horory, násilí, vraždy, kecy o ničem atd. kam se poděla klasická zábava ze špatných dob před sametovým podvodem.