Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (321)

plakát

Teroristka (2019) odpad!

Proč většina komedií a pohádek natočených po sametovém podvodu jsou uvozdřené, přestože máme neuvěřitelné množství herců ?

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Seriál je má vtipné dialogy, perfektní dabing, ale jinak se jedné pouze a stále jen o drb.čku a flákání se. Nejhorší je Čendler, který s botami vleze na stůl, do postele, na pohovku prostě přesně tak se chovají Amerikáni. Stále jen sex, ale nedej Bože když se jedná o spodní prádlo nebo náhodou o moč, tak v pohoršení a znechucením přímo omdlévají !!!

plakát

Mistři zastavárny (2009) (pořad) 

Zrežírované divadlo krajně nesympatických a prohnaných lidí.

plakát

F. L. Věk (1970) (seriál) 

Neuvěřitelně náročné dílo po všech stránkách. V dnešních podmínkách snad ani neuskutečnitelné. Pouze jedna výtka, jak je možné, že režie nedokázala správně umístit snoubence při církevních oddavkách v kostele !!! Ženich je ten hlavní aktér a z tohoto důvodu musí být napravo od nevěsty, po obřadu když vstanou z klekátka a otočí se čelem vzad k zúčastněným, je nevěsta (už paní) po pravé straně manžela, jak káže mrav !!!

plakát

Valerie a týden divů (1970) odpad!

Výplod chorého mozku. Je zde prostor i pro lesbičky a pedofilové si také užijí.

plakát

Tenkrát o Vánocích (1958) 

No a co ten zapalovač (rakušák) za války, že by "válečná kořist" ?

plakát

3v1 (2014) (pořad) odpad!

Klasický humor dnešních dnů. Bože, zač nás trestáš ???

plakát

Konec léta (1967) (TV film) 

Tento film musí být svatý grál pro pedofily ! Takové záběry nahých dětí se dnes již nikdy nenatočí a neuvidí, myslím, že bude brzy v trezoru. Ve filmu je dosti přehnaných nesmyslů, ale jinak má pěknou, normální a poklidnou atmosféru šedesátých let.

plakát

Osamělý jezdec Buchanan (1958) odpad!

Celkem hloupý a velice prostoduchý film a jako celkem v každém Americkém filmu se divákům předvádí, jak je snadné zabíjet lidi.