Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (76)

plakát

Sestra (2018) 

Jako Tajsa flusající Džízsovu krev asi dobrý, ale jinak jsem od toho čekal víc, mnohem víc.

plakát

Ouija House (2018) odpad!

Nejděsivějsí byla pravděpodobně Rajdová, ale tu si mužu za 2 vteřiny vygůglit a nemusím kvůli tomu trpě hodinu a půl.

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) odpad!

Právě jsem se probudil a v televizi šlo tohle veledílo. Název "Malé zprasky aneb apsolvenťy visoké školi žyvota vrhli dalšího bastarda" by byl asi vhodnější. Ale spoustě sestřiček by slušel z mrdky knír, to zase jako jo.

plakát

Paříž 15:17 (2018) 

Kristovanoho, geront Klint už by se na to měl fakt vykašlat, jít si v klidu někam dožít a neprodukovat tyhle mejkemerikagrejtegenantgotysgrejt hovna.

plakát

Escobar (2017) 

Ó, jak já se těšil, ó, jak já se zklamal. Nebýt vynikajícího Ksavyjéra, nadělil bych tomu snad i odpad. Ten film se nemůže rozhodnout, o čem vlastně chce pojednávat. Výsledkem je to, že částečně sledujeme Escobarův život a jeho historické milníky, přičemž ale několik nejzásadnějších úplně chybí a částečně sledujeme jakousi rozpolcenou novinářskou šlapku a její pojntofvjů. Kdyby se to jmenovalo Escobar: ze zápisníku vagíny, tak budiž, ale takhle jsou to dvě hodiny děsu, bídy a utrpení.

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

Kásprfandýn je prostě zárukou sračkovitosti a nejinak je tomu i zde. 1* za vcelku solidní vemena hlavní hrdinky.

plakát

When We First Met (2018) 

Standardně bych hodnotil dvojkou, maximálně trojkou, nicméně ve filmu se vyskytuje moje masturbační fantazie Sáša, za jejíž trojky vždycky přidám dvojku.

plakát

Insidious: Poslední klíč (2018) 

Tady vnitřní lástgej jasně dokazuje, že tahle série se nikdy sérií stát neměla a po druhém dílu to měli zapíchnout. Bohužel se tak nestalo a přišla další, téměř dvouhodinová, čípovina. 2* za to, že je to stále relativně slušně natočečené a že jsem se jednou dokázal takřka leknout.

plakát

Still/Born (2017) odpad!

A přesně tohle s vámi udělá mimibazar! Jen si nejsem jistý, jestli byla hlavní hrkunda snažilka nebo tvořilka?

plakát

Přihrávka (2016) odpad!

Šokující film o tom, že fotbalisti jsou buzeranti. Naposledy jsem byl takhle zaskočený, když nova natočila reportáž o tom, že voda v mrazu zmrzne.