Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (435)

plakát

Anaconda (2024) odpad!

Hrůza a utrpení.

plakát

Dreamgirls (2006) 

Sprosťák Eddie byl elektrizují. Celkově velmi povedený a lehce laděný muzikál co má srdce a drive.

plakát

Ricky Stanicky (2024) 

John Cena si krade film pro sebe. Je hotovej Jim Carrey na steriodech :-D

plakát

Volání svobody (1987) 

Opravdu velmi silný film. Denzel i při malém prostoru podává neskutečně kultivovaný a rezervovaný výkon. Můj oblíbenec Kevin Kline je jako vždy přirozený a naprosto autentický.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Za málo peněz hodně muziky. Pro filmy, které se odehrávají na minimálním prostoru mám slabost. Tohle byla svěží jednohubka. Snad si někdo režiséra Manna všimne a pustí ho k větším projektům.

plakát

Oscar 2024 (2024) (pořad) 

Plné hodnocení za nejspravedlivější vyhodnocení za dlouhou dobu (v hlavních kategoriích). Co se týče kategorie za nejlepší zvuk, tak ta byla úplně mimo!

plakát

Chudáčci (2023) 

Sandry Hüller je mi trochu líto, protože Emma Stone podala neohrožený výkon a celkem v klidu si jde pro svého druhého Oscara! Yorgos patrně nikdy nedosáhne takové vyváženosti a fantaskní grácie jako Tim Burton nebo Wes Anderson, nicméně tenhle snímek měl opravdu obsah, rozsah a přesah. Bohužel s ohledem na aktuální tématiku a uhlazený styl preferuji jako letošního vítěze Oppenheimera. Christopher Nolan si to prostě zaslouží a jeho existence je pro světový film daleko důležitější. Promiň Yorgosi, ale je to tak, masivní mainstream tě za pár let pustí z hlavy i kdybys náhodou vyhrál.

plakát

Svatba naruby (1997) 

Kevin Kline je skvělý herec. Zvládne přeskočit z dramatické polohy do komediální a naopak. Velká škoda, že se mu nepovedlo za svou kariéru získat ikonickou filmovou sérii/postavu.

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Paul Giamatti je vynikající herec. V Těžké váze s Crowem byl opravdu výrazný a zde mu to znova sedlo. I kdyby svou oscarovou nominaci neproměnil, své místo v herecké síni slávy má jisté.