Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Dr. No

Dr. No (1962)

První Bondovka, kterou jsem viděla, bylo Skyfall. A pak už to jelo maratonem. Během pár dní jsem viděla všech (tehdy) 24 filmů. Sice je pravda, že moderní bondovky jsou 'akčnější' a efekty zajímavější, ale nikdy mě neomrzí podívat se na 'starou, dobrou klasiku'. Sean Connery byl rozhodně perfektní výběr pro roli tohoto šarmantního agenta! Líbí se mi, že na svoji dobu byl tento film velmi vyspělý a snad jako jediná série filmů existuje již přes 50let! A i přes to neomrzí!

Pokání

Pokání (2007)

Tento film patří bezpochyby mezi mé oblíbené. Líbí se mi zpracování filmu; zprvu jsem nechápala proč ten název, ale jakmile jsem to dokoukala, nejenom, že jsem měla slzy v očí, ale také jsem tomu 'konečně' porozuměla. Příběh je nejenom o tom, jak jedno rozhodnutím může změnit život, ale i o následném uvědomění si chyby. Silná láska mezi Cee a Robbiem je důkazem, že 'láska překoná vše'. Film se odehrává ve válečném období a i nám ukazuje těžký život v té době. Zajímavá zápletka, a smutné zakončení. A i přesto doporučuji!

Lucy

Lucy (2014)

Opravdu úžasný film! Obdivuji myšlenku, protože film se zabývá tématem o kterém jsem již několikrát přemýšlela, a to; co se stane, když člověk dosáhne schopnosti ovládat 100% své mozkové kapacity. Zajímavá zápletka a rozhodně dechberoucí konec, tento film je jedním z těch, které mě donutili o nich přemýšlet... dlouho

Bod zlomu

Bod zlomu (2015)

Na tento film jsem tak dlouho čekala! A stálo to za to. Mám pocit, že jak si našetřím, rozhodně půjdu zkusit nějakou tu akčňárnu z filmu (třeba sky-diving). Nevím, co se na tomto filmu lidem nelíbí, ale u mě má rozhodně palec nahoru. S napětím jsem sledovala a modlila se, aby to všichni přežili. Přišel čas i na smutnější scénky, ale nikdo není dokonalý.. (A Ozakiho osmičku chci taky splnit!)