Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Deníček (25)

T IS FOR TOILET online

Hororové kraťasy můžeme a proto nám nemohl uniknout animák T is for Toilet. Jedná se o vítězný snímek soutěže o nového režiséra hororových filmů, kterou vyhlásily společnosti Drafthouse Films, Magnet Pictures a Timpson Films. Film shlédněte zde.

Vraždící Pizza (Killer Pizza) není o vraždící potravině

 Podle stejnojmenného románu se nyní chystá natáčení filmu s názvem Killer Pizza. Na první pohled to budí dojem béčkové úchylárny typu Rubber, ovšem zdání tentokrát klame. Příběh je o chlapci, který vezme letní brigádu v pizzerii, která je ovšem jen zástěrkou pro organizaci bojující s rozličnými monstry. Těžko říct jestli půjde o dobrodružný film pro teenagery, nebo masakrální krvák, každopádně film podobného konceptu tu delší dobu nebyl. Více zde.

UPDATE: Podle posledních zpráv jde především o komedii, což krvák primárně nevylučuje

Vraždící Pizza (Killer Pizza) není o vraždící potravině

První klip ke Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance

Po internetu nyní koluje první klip k pokračování filmu Ghost Rider. A nutno podotknout, že nevypadá vůbec špatně. Na druhou stranu musíme doufat, že to také není to nejlepší co ve filmu uvidíme. Klip můžete shlédnout zde. Nejprve ale musíte vytrpět 30s dlouhou reklamu. Více zde.

První klip ke Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance

První plnohodnotný trailer k Devil Inside

Nízkorozpočtový horor Devil Inside, který jde ve stopách snímků o vymítání ďábla, má svůj první trailer. Prozatím víme, že film pojednává o pátrání mladé ženy, která vyrazila do Itálie, aby tu našla svědectví o vraždách spáchaných její matkou. Ta měla tyto vraždy spáchat právě bšhšm exorcismu. Uvidíme co se z toho vyvrbí, ale nízkorozpočtovým filmům fandíme. Zvlášť hororům. Že ano? Více zde

Remake Troll Huntera natočí Columbus

Je to pakárna, ale i Trolljegeren se dočká remake. Práva na remake filmu o lovci trollů zakoupilo studio Universal Pictures a točit bude Chris Columbus, člověk, který má na svědomí filmy Sám doma, Táta v sukni, nebo nějaké Pottery. No uvidíme jak se s poměrně čerstvým snímkem popasuje, osobně tipuji, že mu ani balík peněz nebude stačit na to, aby dosáhl kvality originálu. O trolech také zde.

Remake  Troll Huntera natočí Columbus

Další obsazení remaku Total Recall

Dnešní čerstvou novinkou kolem remaku Total Recall je obsazení dalších rolí. Svou účast údajně potvrdili Bill Nighy a Jessica Biel. Rozšíří tak řadu hvězd mezi které patří například Kate Backinsale, nebo Ethan Hawke.

Další obsazení remaku Total Recall

První poster k Shark Night 3D

Dneska nás internet zásobuje a tak se objevil kromě prvního traileru na Take Shelter také první poster k hororu Shark Night 3D. A je věru povedený.

První poster k Shark Night 3D

První trailer k Take Shelter

Film, o kterém do poslední chvíle nebylo jasné o jaký žánr půjde vypochodoval s prvním trailerem. Pochybnosti nijak zvlášť nerozvířil – může jít o horor, drama, nebo katastrofický thriller, nebo čerta co. Jisté ale je, že herecké obsazení zřejmě nenechá film upadnout do bahna průměrnosti. Trailer možno smrknout zde.

První trailer k Take Shelter

Remake Krvavého sportu natočí Noyce

Většina remaků je naprosto zbytečná, proto i zpráva o remaku slavného Van Dammova filmu Bloodsport působí přinejmenším rozpačité reakce. Ty ovšem mohou vzít za své pokud vezmeme v potaz, že film bude režírovat Phillip Noyce. Pod jeho taktovkou by novinka nemusela být až takový průser.

Remake Krvavého sportu natočí Noyce

Amityville: The Legacy 3D bude příští rok

Série Amityville má už devět pokračování, příští rok do strašidelného domu zavítáme potřetí a to v populárním 3D kabátu. Není prozatím jasné, kdo bude film režírovat, ale děj by se měl motat kolem vymítání. Scénář Andrew Helm a Steve B. Harris, Produkce Hannibal Classics, jestli vám to něco říká.

Amityville: The Legacy 3D bude příští rok

První trailer k Final Destination 5

 

Konečně tu máme trailer k Nezvratnému osudu 5. Každý díl prozatím začínal nějakou hromadnou katastrofou a ani páté pokračování nebude vyjímkou. Tentokrát zřejmě začíná film na brooklynském mostě, který se z nějakého důvodu rozpadá. No a samozřejmě tu nechybí nezbytný Tony Todd. Trailer ke shlédnutí zde.

První trailer k Final Destination 5

Nové foto k Attack the Block

Premiéra sci-fi komedie Attack the Block tvůrců Soumraku mrtvých, se kvapem blíží (11 května). Ještě před prvním promítáním se ale na netu objevila jedna fotografie z filmu.

Nové foto k Attack the Block

Paranormal Activity 3 bude!

I přes neúspěch druhé Paranormal Activity se dalo očekávat, že téma se bude i nadále propírat. Třetí dobrodružství poltergeista na sebe nenechalo dlouho čekat a už teď víme, že režie se ujme dvojice Henry Joost / Ariel Schulman, scénář (hahaha) napíše Christopher B. Landon (Disturbia, Burning Palms) a produkovat budou Jason Blum a Oren Peli. Děj je prozatím v utajení, ale pokud by měl jít ve vyšlapaných stopách, bude duch terorizovat obyvatele domu, tentokrát třeba registrované partnery.

Paranormal Activity 3 bude!

Guy Pearce potvrdil roli ve Scottově Prometheovi

O připravovaném filmu Ridleyho Scotta s pracovním názvem Prometheus se traduje, že by to mohl být prequel Vetřelce. Na potvrzení této informace si budeme muset chvíli počkat, prozatím se ale zaplňuje obsazení tajemné novinky. Čerstvým „masem“ pro film je Guy Pearce, který potvrdil, že si ve snímku zahraje.

Guy Pearce potvrdil roli ve Scottově Prometheovi

Alexandre Aja natočí mangu

Podle mě velký talent na horory Alexandre Aja má v pácu převedení jednoho z mnoha manga seriálů na filmové plátno. Novinkou v repertoáru by měl být příběh kosmického piráta s názvem Cobra: The Space Pirate. Přestože snímek je avizován až na rok 2013, už teď je na internetu vystaven první plakát. A to i přesto, že samozřejmě není jasné, kdo by měl obsadit hlavní roli. Zajímá mě jak se Aja popasuje s nehororovým tématem, poněvadž Cobra bude zcela jistě akční sci-fi. Zdroj premiere.fr.

Alexandre Aja natočí mangu

Novinky v Piranha 3DD

Na začátku tohoto týdne začaly v Severní Karolíně oficiálně práce na sequelu k filmu Piranha 3D, který nese pracovní název Piranha 3DD. Společně s tím se vyrojilo několik nových jmen, které se ve filmu objeví. Před masožravými rybkami tak bude prchat například Danielle Panabaker (The Crazies), Matt Bush (Adventureland), David Koechner (Anchorman), nebo Megan Tandy (Unstoppable). Ovšem nejzajímavější je obsazení Gary Buseye, evidentního záporáka (ikdyž tady to není zas tak jednoznačné). Podle předběžných informací se bude příběh opět odehrávat v nějakém vodním zábavném parku.

Novinky v Piranha 3DD

Jenna Jameson opět v hororu

Podle prozatím nepotvrzených informací by si měla pornohvězda Jenna Jameson zahrát v novém srbském hororu Island of the Damned. Herečka už jednu roli v hororu má. Před třemi lety se postavila vedle Roberta Englunda ve filmu Zombie Strippers (2008)

Jenna Jameson opět v hororu

Nový záporák v Transformers: Dark of the Moon

Dnes se objevil nový poutač na třetí pokračování Bayovy ságy Transformers: Dark of the Moon. Je na něm zcela nový záporák Shockwave, který v kreslených Transformerech své místo má, ovšem na plátně se objeví poprvé. Mrkněte sem.

Nový záporák v Transformers: Dark of the Moon