Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (18)

Caprica

Caprica (2009) (seriál)

Děj se točí kolem rodiny Graystonových a Adamsových, kteří žijí na mírumilovné planetě zvané Caprica. Brzy dojde k průlomu ve vědeckém vývoji a světlo světa spatří první robot s umělou inteligencí - Cylon. Nikdo nemá ani tušení, že by vše mohlo vyústit v nepředvídatelné následky, které mohou ohrozit celé lidstvo. Caprica je spin-offem seriálu Battlestar Galactica a představuje nám dění před 58 lety, než nastal "Pád dvanácti kolonií".

Castle na zabití

Castle na zabití (2009) (seriál)

Rick Castle (Nathan Fillion) je lehkovážný spisovatel detektivních románů, který se tváří, že má vše, nač si vzpomene - od slávy přes peníze a samozřejmě skalní fanynky. S pověstí lamače dívčích srdcí jde ruku v ruce. Ve svém posledním románu zabil svou nejznámější postavu, díky které vstoupil do pomyslné síně slávy, a život pro něj začíná být pomalu nuda. Ta se rozplyne v okamžiku, kdy ho kontaktuje půvabná detektivka Kate Beckettová (Stana Katic), aby ji pomohl při vyšetřování sérií vražd, které neznámý zabiják provádí přesně tak, jak jsou popsány v Nickových románech…

Děvče od sousedů

Děvče od sousedů (2008) (TV film)

Sarah Russellová (Amber Tamblyn), třiadvacetiletá snaživá studentka medicíny, navštěvuje svou rodinu, aby s ní sdílela několik důležitých novinek, které se týkají jejích blízkých, ale místo toho se dostane do konfliktu s navrátivším se složitým obdobím její minulosti, s nímž se musí konečně vypořádat.

Final Solution

Final Solution (2015)

V nacisty okupovaném Dánsku jeden z místních rybářů pomáhá skupině Židů uprchnout na švédskou neutrální půdu. Tento nucený výlet si pro rodinu Landauových vynutí jednu oběť navíc - musí zde nechat svou nejmladší dceru Emmu. Ta zde zůstává ukryta u matčina přítele a čeká, kdy se jí otevře možnost následovat svou rodinu. Ukáže se, že rybář je ve skutečnosti najatý nacisty a jeho prací je dovést uprchlé Židy do vzdáleného vyhlazovacího tábora uprostřed temných švédských lesů. Takto skončí celá Emmina rodina. Dívka mezitím vyrůstá a je svědkem pádu nacismu. V té době umírá i matčin přítel, který ji ochraňoval. Protože o své rodině nemá žádné zprávy, rozhodne se postupně odkrývat jejich stopy a zjistit, co se s nimi vlastně stalo. Co ovšem se svými přáteli objeví, nečekal nikdo z nich.

Lidská stonožka

Lidská stonožka (2009)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku...

Nebesa smrti

Nebesa smrti (2010)

Několik přátel se rozhodne udělat si vyhlídkový let v malém letadle. Chvíli po startu, kdy vlétnou do zvláštní bouře, začne mít letadlo z neznámého důvodu potíže s řízením a zcela se vymkne kontrole. Pilotka a její čtyři mladí přátelé ke své hrůze zjišťují, že jsou ve vzduchu uvězněni a musí se pustit do smrtícího boje s nadpřirozenou silou, která předčí všechny nejhorší obavy.

Neviditelný cirkus

Neviditelný cirkus (2001)

Osmnáctiletá dívka Phoebe (Jordana Brewster) se rozhodne vydat do Evropy sedmdesátých let, aby zjistila, proč tam její sestra Faith (Cameron Diaz) před několika lety spáchala sebevraždu. Na cestě v Paříži potkává bývalého přítele své sestry s hippie přezdívkou Wolf (Christopher Eccleston), který se nabídne, že jí pomůže s odhalováním skutečností, které vedly ke smrti Faith. S postupným poodkrýváním stínů minulosti zjišťují nejen krutou pravdu...

Náměsíčný

Náměsíčný (2010)

Marcus (Phillip Winchester) se probudí polonahý uprostřed hřbitova a nemá ponětí o tom, jak se tam dostal, co dělal minulou noc nebo s kým byl. Marcus totiž trpí vzácnou poruchou spánku, takzvanou parasomnií, která způsobuje, že ve spánku provádí různé věci, které normálně dělá, když bdí. Problém je, že si to nikdy nezapamatuje. Jeho situace dostává hrozivý spád, když se jednou probudí zbrocen krví a s nožem vedle sebe. Žena jeho nejlepšího přítele je poté nalezena mrtvá, ubodaná k smrti. Marcus se toho obává, ale musí zjistit, zda to byl opravdu on, kdo ji ve spánku zabil.

The American Mall

The American Mall (2008) (TV film)

Muzikál s prvky komedie a dramatu se odehrává na půdě obchodního domu. Dcera prodavačky hudebních nástrojů Ally (Nina Dobrev) a uklízeč Joey (Rob Mayes) oba sdílí hudební nadání a jsou rozhodnuti stát se slavnými. Problémy na sebe nedají dlouho čekat - do zrealizování jejich snů vstoupí zákeřná dcera majitele obchodu Madison (Autumn Reaser).

The Waiting City

The Waiting City (2009)

Zdánlivě šťastný australský pár (Radha Mitchell a Joel Edgerton) cestuje do indické Kalkaty, aby zde převzali adoptované dítě, ale na letišti se dozvídají, že všechny potřebné procedury pro vydání dítěte ještě nebyly splněny. Rozhodnou se proto prohlédnout si město. Brzo je pohltí tamější nakažlivě mystická aura. Vlivem událostí se dostávají na mimoturistická a vzdálená místa, kde zranitelnost jejich nestabilního manželství projde těžkou zkouškou.

Tomorrow, When the War Began

Tomorrow, When the War Began (2010)

Příběh vypovídá o osmičlenné skupině charakterově rozdílných středoškolských studentů, kteří se rozhodnou dát dohromady k boji a odvetě poté, co je jejich země napadena nepřítelem a jejich rodiny uneseny.

Too Young to Marry

Too Young to Marry (2007) (TV film)

Studenti na střední škole v Connecticutu, Max (Dillon Casey) a Jessica (Nina Dobrev), se do sebe zamilují a aby korunovali své rozhodnutí, rozhodnou se vzít. Jessica je přijata na Harvard, jelikož následuje svůj celoživotní sen stát se ortopedickou chiruržkou, zatímco Max, který se nedostal tam, kam chtěl, si mezitím hledá práci, aby stále mohli být spolu. Čím dál víc času však tráví odděleně. Jessica se začíná sbližovat se svým spolužákem Carterem, který je navíc kytarista a zpěvák. Brzy vypuknou první hádky ...

Unbroken

Unbroken (2003)

Dívka (Rachel Bilson) se probouzí ráno poté, co byla znásilněna. Plně si začne uvědomovat, co se vlastně v noci stalo a snaží se dát sebe i svůj život zpátky dohromady. Jedná se o klip, který byl v USA pouštěn v rámci kampaně proti zatajování znásilnění a jeho předcházení.

Under the Mountain

Under the Mountain (2009)

Po smrti své matky se dvojčata Theo (Tom Cameron) a Rachel (Sophie McBride) na prázdniny vydávají ke svému strýci do městečka s několika už pár let klidnými sopkami. To ještě netuší, že se pod horami skrývá tajemné cosi, co účelně funguje potají a nemá rádo narušitele. Když začnou dvojčata mít podezření, že je něco špatně, setkávají se se záhadným panem Jonesem (Sam Neill), který je zasvětí do problému. Jde o mimozemské síly připravující se na útok. Poslední nadějí před invazí zůstávají právě děti. Musí zneškodnit sílící mimozemské snahy, než bude pozdě. Film je remake seriálu se stejným názvem z roku 1982.

V

V (2009) (seriál)

K Zemi dorazila neznámá mimozemská rasa na oko podobná lidské. Jejich záměry tlumočené skrz mimozemšťanku Annu (Morena Baccarin) se zpočátku zdají být dobré a lidstvu prospěšné - navázání dobrých meziplanetárních vztahů a výměna technologií formou směny za kov. Čím více se rasa vplétá do pozemských záležitostí a zakořeňuje, tím více se postupně odhalují její skutečné úmysly, které jsou černější než noc...

Zlomyslný apríl

Zlomyslný apríl (2008)

Televizní snímek je remakem filmu z roku 1986. Děj začíná na párty, kterou pořádají dva bohatí sourozenci pro svého kamaráda. Tragédie přichází v okamžiku, kdy kamarád přepadne přes okraj balkónu a zemře. Rok nato se parta teenagerů, která byla zodpovědná za onu nehodu, stává terčem zvráceného zabijáka. Ten jednoho po druhém začne likvidovat. Nebo je za tím něco jiného?

Ztracena v pustině

Ztracena v pustině (2010)

Když se dvě Stephanie (Amber Heard) a Ellie (Odette Yustman) na své cestě na kolech po Argentině v málo přístupné oblasti rozdělí, jedna z nich se ztratí. Druhá ji začne okamžitě hledat, ale postupně dochází k myšlence, že se její kamarádka nejspíše neztratila vlastní vinou, a že zřejmě půjde o něco mnohem horšího. Ze všech sil doufá, že se její nejtemnější noční můry nepotvrdí.

Šťastlivci

Šťastlivci (2008)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat.

Reklama