Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (28)

plakát

1899 (2022) (seriál) 

Zvládl jsem do 3. dílu, ale je to opravdu nuda. Ztráta času koukat.

plakát

Zombieverzum (2023) (pořad) odpad!

Hrozně nudné, nevydržel jsem dokoukat ani první díl.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Nudná střílečka s nesmyslnými scénámi, kde je např. hlavní hrdina s kulometem tváří v tvář bojové helikoptéře a vítězí :) Film pro jedince s velmi nízkými nároky.

plakát

Parchant s ďáblem v těle (2022) (seriál) 

První polovina docela fajn, ale jak se to blíží ke konci, je to horší a horší. V některých místech docela nuda.

plakát

Barák (2022) 

Přijde mi to úžasné. Zejména v zachycení takových, jak to říci, existenciálních emocí, pocitu zmaru, nedokončenosti, kapitulace a dalšího mixu, zejména v části 2. a 3., které myslím jsou ještě o řád lepší než první část.

plakát

Bariéra (2020) (seriál) 

Nedokoukal jsem, přijde mi to takové nezáživné, jednoduché. Co bych vyzdvihnul je výkon Ángela Vega, která hraje domovní důvěrnici Begoñu. To je dokonale zahrané ztvárnění takové komunistické udavačky, dobrovolného oka Velkého Bratra. Dobrá ve své roli je i Ángela Molina jako Emilia. Ale zápletka taková prvoplánová, tohle si nezaslouží hodnocení přes 70%.

plakát

Lepší než my (2018) (seriál) 

Začátek slibný, myšlenka lákavá, ale uměle natahované a druhá půlka už odbytá, některé "bojové" scény jako z amatérského filmu. Řekl bych, že druhá polovina je už nekoukatelná a na úrovni odpadu. Škoda, protože první díly byly slibné.

plakát

Záhadný lovec (2020) (seriál) 

První polovina by byla na 4*, ale druhá půlka už místy i nudila. Zdá se mi, že téma mohlo být tak o 5 dílů méně natažené. Aktuální hodnocení 80% si seriál nezaslouží.

plakát

TY - Série 3 (2021) (série) 

Tahle série už neměla být. Oproti prvním dvěma už je to tady nuda. Jakoby scénárista už nevěděl, co by se ještě mohlo, mělo stát. Postavy začínají být ploché, hlavní hrdina čitelný, usedlý.  Tady už prostě dochází obsah a uměle se natahuje.

plakát

TY (2018) (seriál) 

Docela dobré, jen to mohlo skončit druhou sérií. První nejlepší, druhá už na 4 z 5 (poprvé se objevují zásadnější "nenávaznosti" v psychologii postav, zejména na konci druhé série) a třetí série už je zbytečná, v polovině řady tak na 2 z 5. Podobnost s Dexterem bych tam nehledal, kromě toho, že oba mají krabičku se suvenýry schovanou ve ventilaci. Joe je psychopat, je nemocný člověk a je to dobrá studie nemoci a stalkingu, kdežto Dexter byl spíše marvelovský hrdina, který bojoval proti zlu. Z hlediska akce a napětí vyhrává na celé čáře Dexter, z hlediska pokusu o mapování mysli stalkujícího psychopata vyhrává You.

Ovládací panel