Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (373)

plakát

Nebe (2021) 

Kdo snad přemýšlel jestli je Čína opravdu tak zlý režim má snad jasno. Je! Etzler který nejen díky jazykové vybavenosti měl možnost naplno zažít tento režim to popsal skutečně dobře. Myslím že si žijeme v neskutečném ráji.

plakát

René - Vězeň svobody (2021) 

Možná lehce delší stopáž. Jinak opět vynikající počin této dámy. Následná diskuze po projekci s paní režisérkou mi ještě víc pomohla pochopit náročnost a úskalí disciplíny jménem časosběr.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Místy zmatené, občas jsem netušil která žena ke komu vlastně patří. Ale zápletka zajímavá. Průměrný triller.

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Krom jednoho slabšího dílu mě to nadchlo. Nejsem komiksovej, ale lepší nápad než lítajíci manící s laserama. To že lidi chtějí chytit smrt je skvělej námět. Herec taky super ( skoro nikdy se neusmál). Výprava, efekty, děj na jedničku.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Úplně podprůměrný příběh s Cruisem který sem tam zachránily hezké záběry stíhaček.

plakát

Zloděj, jeho žena a kánoe (2022) (seriál) 

Pokud by to nebylo podle skutečnosti, nikdy bych nevěřil že se v dnešní době najdou takové dvě naivky které mají pocit že dostanou pojišťovnu. John totálně nepřipravenej a sebestřednej šmudla který neumí přemýšlet a jeho žena je prostě hodná chudinka která když ji řekne skoč tak skočí. Hezky natočené, komorní. Nepadne jediný výstřel což v dnešní době oceňuji. Možná protože Británie srovnávám s Chcete být milionářem.. To jsou jiní borci, tihle trochu moc naivní.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Podivné nové světy (2022) (epizoda) 

Po dlouhé době návrat ke kořenům. Kapitán enterprise je prostě šprýmař. Spok je prostě suchar i když se snaží. Scénář protkán efekty dnešní doby mi nutí koukat na každou epizodu. Díl ,,pohádka” mi donutil čůrat smíchy.

plakát

Kolo času (2021) (seriál) 

Krásná práce v České republice. Moc se mi líbí odvyprávění knižní předlohy. Není hluchého místa, má to spád a efekty jsou prostě super. Nesrovnávám s Game of thrones, spíš s Wiedzminem a zde mi děj přijde daleko přehlednější žádné flashbacky do minulosti a za mě jeden z moc fajn počinů Amazonu.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Původně jsem si myslel že je to úplná ztráta času, nakonec to byla jen ztráta času. Filmy s belmondem o vykradeni banky tu jsou 30let. Tohle jen zasazeno do dnešní doby a díky nebývalému zájmu roztaženo na 5 serií. Geniální profesor je o krok dopředu před policií, armádou i celou vládou. V gangu profesionálové kteří občas podlehnou emoci a díky tomu je třeba dalších 5 dílů. Emocionálně nestabilní hlavní postava díky které se roztočí další tři série. :-/ chválím poslední díl, kde vše jako zapadne do soukolí a nikomu nevadí že Španělsko má eura kryté mosazí. Chápu že to svět pobláznilo, ale pro mě slabší než Prison break ( a ten měl premiéru před prosím pekně před cca 15ti lety)

plakát

Batman (2022) 

Vážně jsem vydržel koukat téměř 3hodiny na plytký děj, matný scénář a téměř transgender Roberta Pattinsona? Asi vždycky budu srovnávat s Temným rytířem, ale tohle mi fakt hrubě nebavilo. Bylo hodně vidět jak se film snaží vyjít všem komunitám, etnikům a vyznáním, chyběla mi už jen nebinární bytost a byla by to kompletka. Efekty jiných Batmanů mi bavili daleko víc (opět se neubráním srovnání s efekty a dějem Temného rytíře), do toho neskutečně natažená stopáž která by šla udělat do 120ti minut úplně bez problémů. Do toho fakt odfláknutá cover verze od Nirvany co by ústřední melodie.