Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (373)

plakát

Clark: Hvězdný zločinec (2022) (seriál) 

Az k neuvereni ze tenhle clovek tenhle zivot opravdu takhle zil :) jedna velka groteska. Vlastne mi to prislo uplne k neuvereni ze se nekdo takto muze v zivote vnimat a jedna hvezdicka opet za severskou tvorbu . Palec nahoru za vypravu a kameru.

plakát

Otec náš (2022) 

Pro mě velice nevyvážený dokument, téma zajímavé, ale chtělo to daleko lépe uchopit. Některé otázky vůbec nebyly zodpovězeny, soudní systém v Americe je taky příběh sám o sobě (doporučuji American Crime). V neposlední řadě hysterie některých maminek byla spíše úsměvná s lehkým podtónem vytřískat z toho hlavně prachy.

plakát

Nový papež (2020) (seriál) 

Nemohu se ubránit srovnání s Mladým papežem který mě oslovoval daleko více. Zde pro mě moc nadpřirozena, nejasná postava Františka a jeho zvláštní minulost mi také moc neoslovila. Do toho spor s Islámem a další divné postavičky. Uznávám že John Malkowich má charisma. Ale Jude Law je prostě v tomhle TOP.

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Seriál stojí a padá na fantastickém scénáři a fantastickém Jude Lawovi. Je opravdu transcendentní až magickou postavou. Velice zajímavý pohled na zákulisí katolické církve, kde občas věřím že to tak je. Skoro jsem si oblíbil více Silva Orlanda který ,,za to všechno tahá" ale pořád poměrně dobrým směrem. Kontroverze která v katolické církvi panuje je až hmatatelná. Nečekejte akční řežbu a spoustu kulek, ale hodně pěkně drama vystavěné na brilantní řeči.

plakát

Jimmy Savile: Britský horor (2022) (seriál) 

Hnus velebnosti. Všude se najde zm*d kterého národ velebí a pak se odkope. Anglii to trvalo cca 50let. Skvěle natočeno.

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Marná snaha, Česká televize oproti komerčním tohle prostě točit umí. Když srovnám s Roubalem nebo Guru, tak je to neporovnatelné. Sestra Marešová mimochodem dostala 13.04.2022 od českého státu 2,5mil. korun za nezákonné stíhání a tenhle příběh si zasloužil zfilmovat. Zachycuje člověka který je asociální a krom psa a dcery nemá nikoho rád, může to opravdu vést k podezření a ukazuje to jak snadné je na základě tohoto někoho zničit. Přesně proto platím konces. poplatky :)

plakát

Teherán (2020) (seriál) 

Apple na to má. Důkazem je tohle velice povedené špionání dílko. S Faudou nesrovnávám. Nicméně rukopis v překvapivém závěru každého dílu je podobný. Určitě zajímavý pohled ze země kam rozhodně nechcete. Možná by slušela kratší stopáž alá miniserie.

plakát

Banksy a vzestup pouličního umění (2020) 

zajímavosti o tomhle zvláštním umělci a pěkný pohled na historii grafit. Doporučuji všem kteří mají rádi jeho tvorbu a chtějí se o něm dozvědět něco víc.

plakát

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron (2021) 

Dokument skvěle natočen, ale ten kluk je blázen. Otázka času kdy spadne znovu, protože na něj máma od dětství kašlala a vyrostlo z něj tohle ,,tele"

plakát

1883 (2021) (seriál) 

je to neskutečné, skvělé, přesné a jeden z nej. prequelu které jsem kdy viděl. Cowboyka vyprávěná očima 18ti leté holky - geniální nápad. To že se v seriílu jakoby mihne Tom Hanks a Billy Bob Thorton tomu vůbec nevadí a jen to ukazuje na kvalitu. Fakt epický příběh který je mimochodem také na základě skutečnosti o osidlování ameriky na přelomu 18. a 19. století. doporučuji zkouknout také film o filmu.