Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (76)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) odpad!

Ok, proč museli změnit jak rasy tak pohlaví tolika postav?! Strašný. Mnohem horší výsledek než jsem čekal.

plakát

Barry - Wow (2023) (epizoda) 

Rozhodně jsem si nepředstavoval, že to skončí právě takhle. Celá série stála na buildupu, který nakonec dopadl tak, že spíš vlastně nedopadl. Hezky natočené a myslím, že seriál končí v tu nejlepší chvíli. Ikdyž, kdyby se skončilo už třetí sérií, nic by se nestalo.

plakát

Život v divočině (2023) 

Neskutečný příběh celé skupiny lidí, kteří by nám mohli všem jít příkladem. Krásně zpracované.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

FUCK YES... tohle byl neskutečně silnej a svý způsobem i nádhernej díl. Naprosto si uvědomuju to velký oddělení od původního příběhu, ale troufám si tvrdit, že v tomhle případě je to k lepšímu. Oba hostující herci předvádí úžasný výkony. Nick Offerman u mě získal notnou dávku respektu. Krásně napsané "love story" s tak dojemným průběhem a koncem, až na konci ukápne slzička... 10/10 PS: To brečení a nadávání všech homofobů je vážně krásný!:)

plakát

Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem (2022) (seriál) 

Hemswortha moc nemusim. V posledních letech mluvil o zdraví a správném cvičení a přitom do sebe sypal steroidy. Proto jsem si "Limitless" možná pustil s malým zaujetím. A i když mi první díl přišel příšerný tak jsem se díval dál.. a bylo to skvělý rozhodnutí. Plno sympatických hostů, kteří pocházeli z různých částí světa, ale přesto, kdybyste je posadili k jednomu stolu, porozuměli by si ve všech z "největších otázek" života. Pro mě neskutečné překvapení a strhující podívaná. Jasně, že spousta z informací byla trochu basic a možná lehce okleštěná, ale nedá se stihnout všechno. Hlavní je, že řemeslně to bylo zpracováno perfektně. K Hemsworthovi jsem rozhodně po tomhle získal respekt a doufám, že se na hraní Thora už vysere a zkusí něco z toho života, který tady okusil.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Už je to strašně dávno co mě film opravdu nadchl. Za posledních několik let se mi vytratila ta láska pro kinematografii, kdy jsem bedlivě sledoval, co nového vychází a co jsem například ještě neviděl. Pak ale přišla éra Marvelovek a jiného narychlo ušitého shitu a můj zájem se postupně vytratil. K filmu jsem ztratil lásku a přišlo mi, že jí z většiny ztratili i ti, kdo jej vyrábí. To ale neplatí o Tomu Cruisovi a partě co se podílela na novém Top Gunu. Všechno co se dalo k tomuhle filmu napsat už napsaný je. Tak jen snad: Díky za tu možnost, vrátit se o pár let zpátky a prožít v kině to, co jsem myslel, že už snad ani znovu nezažiju. Tohle dílo jsem si hned napoprvý zamiloval ve všech stránkách a vím, že se k němu budu v budoucnu neskutečně rád vracet.

plakát

Morbius (2022) 

Tohle strašný hodnocení jenom ukazuje naprostou zabedněnost uživatelů ČSFD. Morbius je rozhodně jeden z těch filmů, co byly natočený. Nejradši bych tomu dal morbilion "lajků". Bohužel idioti z ČSFD to tady strhali. Pořád doufám v druhý díl. It´s morbin´ time! PS: scéna, kdy se ukázal Walter White spolu s Iron Manem aby doktoru Michaleovi Morbiusovi řekli o Thanosovi je jeden z nejsilnějších momentů kinematografie.

plakát

It's Always Sunny in Philadelphia - Mac najde svou hrdost (2018) (epizoda) 

Už jsem pár let ČSFD nepoužil, ale ani za nic mě nenapadá lepší příležitost. Protože po třinácti sériích neskutečně satirickýho seriálu jsem tohle absolutně nečekal. Posledních 5 minut bylo nádhernejch. Kromě McElhenneyho zazářil Danny DeVito, kterýmu stačilo asi 5 sekund na obrazovce aby ukázal svůj um a herecký šarm za který si ho budu navždycky pamatovat.