Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (76)

plakát

Tenet (2020) 

rok jsem nebyl v kině a hned jdu na takovouhle sračku, která si hraje na to, že byla vystavena na rovinách, které nejsou pro běžné smrtelníky pochopitelné. Už hodně dlouho se mi nestalo abych odešel z kina před koncem filmu, ale tady jsem musel. Nevim co dělají lidi, kteří říkají jaký to byl ´´mindfuck´´ ale film byl naprosto předvídatelný. Nolan mě neskutečně zklamal........................Edit 1: Ok po uběhnutí nějakého času nemůžu říct, že bych změnil názor. Film je sračka. ALE- díky tomu jak hrozný to bylo tak už se skoro nekoukam na filmy. Děkuji Christopheru Nolanovi, že zničil můj zájem. Edit 2: Buzíček

plakát

Banda - Karty jsou rozdaný (2019) (epizoda) 

WOW!!!! První díl jsem zapnul jenom protože jsem viděl Karla Urbana a o seriálu jinak vůbec nic nevěděl. Ale tohle je kurevská jízda!

plakát

Hra o trůny: Poslední hlídka (2019) (TV film) 

Dojemější než celá osmá série. Opravdu je mi teď líto kolik hejtu se na seriál sneslo. A i když všichni internetoví kritici (nebudu lhát, patřil jsem mezi ně) neustále opakují, že se jim vlastně nelíbil jen scénář, ale že jinak celý štáb odvedl úžasnou práci, je vám jasné, že ta kritika bolí všechny ty lidi v pozadí. Od nadšených komparzistů přes paní v jídelně, energetického zasněžovače, kulisáky, ostrahu, vynikající maskéry až po samotné režiséry a herce. Tohle je pěkný odchod seriálové legendy na kterou přes všechno zlé budu vzpomínat v dobrém.

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Docela mě štve ta stoupající a klesající kvalita jednotlivých epizod. Myslím, že po tom co tahle celá série nastolila za kvalitu, byla tahle epizoda vlastně dost dobrá. Což by se nedalo říct, kdyby byla v jakékoliv jiné sérii než osmé...

plakát

Na nože (2019) 

Vážně jsem doufal, že to bude špatný film. Opravdu hodně. Nečekal jsem, že malý uslintaný debílek Rian Johnson může vytvořit ještě někdy něco zajímavého potom co dojebal Star Wars (i když uznávám, že jeho práci na Breaking Bad a Looper velice respektuji). No, nerad přiznávám, že Rian Johnson není taková malá mrd ka za kterou jsem ho měl. Jeho Knives Out kde si zcela okatě bere inspiraci z děl Agathy Christie (myslím, že každého napadne po prvních deseti minutách několik spojitostí s Vraždou v Orient expressu), je dle mého skvostným dílem. Scénář- vynikající, kamera- skvělá, hudba- velice nadprůměrná, zasazení- parádní, vtipy- vtipné (wtf), herecké výkony- bravurní. Cristopher Plummer je jakožto geniální, starnoucí spisovatel skvělý, Ana de Armas neskutečně roztomilá, milá a prostě výborná (samozřejmě taky kurevsky sexy). Chris Evans konečně širšímu publiku ukazuje, že zvládne i o něco složitější postavy než je Kapitán Amerika. Daniel Craig je skvělej a díky jistotě s jakou zvládnul zahrát tohohle detektiva jsem si ho ihned přestal představovat jako Jamese Bonda. Jak se kurva vrátí do role týpka, který, i přes stejnou profesi je tak diametrálně odlišný od Benoita Blanca? Takže Riane, ikdyž si pořád myslim, že jsi pořádná vylízaná pí%a, tohle se ti povedlo :))

plakát

The Lost Pyramid (2019) 

Na to, že se jedná o "pouhý" YouTube dokument je zpracování špičkové. Příběh za výpravou k největší pyramidě světa je poutavý a dojemný. Jen je škoda, že dokument není delší :)

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

X-meni mě vždycky bavili. Přišli mi o dost zajímavější než třeba Avengers. Starou trilogii jsem kdysi jako malý hltal a až na pár vyjímek se mi líbili i novější filmy se staronovými postavami. Po Apoclypse se ale dostavilo jisté vyčerpání a přehlcenost a proto mě Dark phoenix vlastně už vůbec nezajímal a podíval jsem se až několik měsíců po premiéře. No a dostal jsem přesně to co jsem čekal že dostanu. Naprostou sračku. Dialogy prázdné a o ničem. Herci (z naprosté většiny skvělý profesionálové), podávají příšerné výkony a ani to score se tentokrát Zimmerovi zase tak moc nepovedlo. Jednu hvězdičku dávám za povedený vizuál a druhou za dvě skvělé akční sekvence. Vlastně jsem rád, že X-meni už, v tomhle provedení, končí.

plakát

Yesterday (2019) 

Tohle se tak strašně těžce hodnotí... Jelikož miluju hudbu Beatles a hrozně si vážím každého ze členů této naprosto geniální skupiny, film jsem očekával s nadšením. Ani jsem tolik nepožadoval silný příběh jako spíš pořádnou nálož písniček a trochu té šedesátkové atmosféry smíchané s dnešním světem. No a vlastně jsem dostal co jsem chtěl. Příběh nestál za moc, herecké výkony byly dost slušné (především hlavní protagonista) a písniček taky nebylo pomálu. I tak mi tam něco strašně chybělo a to byla duše. Může to znít extravagantně, ale u filmu tohoto typu je duše to nejdůležitější. I přes to, že se všichni moc snažili, nebylo to ono. Film je maximálně na 3 hvězdičky. Ale dávám 4 kvůli asi nejlepší scéně filmu s Johnem Lennonem. Jinak nemám potřebu film vidět znovu.