Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Čekal jsem od toho hodně, ale nijak mě to neuchvátilo. Pár výborných gagů se v některých epizodách vyskytlo, občas i dobrý originální nápad vyšel z hlav scénaristů, ale po pár dílech jsem přesně věděl co se stane. Opakující se předvídatelné scény byly na denním pořádku. Ostatním slavnějším britcomům (IT crowd, Červený trpaslík,...) nesahá ani po kolena. Ale na druhou stranu jsem sjel všechny díly a nevykašlal se na to po první sérii, takže na tom cosi bude.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Po shlédnutí tohoto snímku, Labyrintu lží a Krvavého diamantu se Leonardo DiCaprio vyšplhal mezi mé nejoblíbenější herce. Akční drsňáci mu sedí mnohem víc, než lamači ženských srdcí. Ve filmu zastiňuje jak Matta Damona tak i Jacka Nicholsna, který mi tam prostě nějak neseděl. Výborný námět, parádní zápletka, ve které se můžete snadno ztratit, ovšem vynikající režie a úchvatné tempo vám nedovolí polevit a musíte hltat každou minutu. Takhle jsem se dlouho u žádného filmu nebavil a to i přes jeho délku. Je fakt, že konec je trochu překombinovaný, ale na druhou stranu to jinak ani skončit nemohlo.

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Je fakt, že některé scény a situace jsou přehnané (Bomba, Vynálezce), někteří občas se vyskytující herci - neherci jsou spíše k smíchu (Marek Eben), navíc mě občas štvalo ´přehrávání´ pana domácího (Václav Knop), ale všechny tyto drobnůstky předčí skvělý humor, úžasná atmosféra (hlavně pro milovníky piva) a famózní herci. Vypadá to, jako že si protagonisté spíš zašli po práci "na jedno" a jakoby ani nevnímali přítomnost kamer. Věřil jsem jim všechno co pronesli. Pro mě rozhodně jeden z nejlepších českých seriálů. A jestli Babula nezemřel, tak tam sedí a chlastá dodnes.