Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (4)

Tom a Jerry - To je moje maminka!

Tom a Jerry - To je moje maminka! (1955) (epizoda)

Kachní mládě po vylíhnutí z vajíčka uvidí Toma a jak to bývá u káčátek, považuje ho za svou matku. Tahle situace Tomovi náramně hraje do karet, neboť má s novorozencem své úmysly. To se ovšem ani trochu nelíbí Jerrymu a snaží se Tomovi jeho plány překazit. Nešťastné káčátko ale považuje Toma stále za svou maminku. Nakonec se Tom vzdá svých gastronomických choutek a vodopádem slz přijme mládě za svého potomka a ochotně mu dělá rodiče.

Tom a Jerry - Škůdce Pecos

Tom a Jerry - Škůdce Pecos (1955) (epizoda)

Za Jerrym přijede strýc Pecos. Je velkým milovníkem hry na jednostrunnou kytaru. To ovšem přivádí Toma k naprostému šílenství. Pecos si ale se svým hraním nedá pokoj a Toma to stojí nejen nervy, ale také vousy, které Pecos používá jako struny pro svou kytaru. Ve finále strýc vytahuje poslední trumf a připraví nebohého kocoura i o jeho poslední vous.

Tom a Jerry - Myš na Manhattanu

Tom a Jerry - Myš na Manhattanu (1945) (epizoda)

Jerry se rozhodne že pro něj bude rozumnější odstěhovat se z venkova do víru velkoměsta. Záhy ale tvrdě narazí. Všude se tu totiž potulují kocouři, kterým by určitě moc chutnal, a tak se rozhodne vrátit.

Tom a Jerry - Jerryho bratranec

Tom a Jerry - Jerryho bratranec (1951) (epizoda)

Jerry ,který to s Tomem nemá zrovna lehké si zavolá na Toma svého bratrance. Jerryho bratranec si však s Toma ani jeho kumpánů nic nedělá a dobije je všechny na hromadu. Jerry má konečně klid a Tom mu musí vyjádřit ponížené gesto.

Reklama