Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Thriller

Recenze (71)

plakát

V/H/S (2012) 

Více než 3 tomu dát nemůžu. Začátek nic moc, spíš nuda se zlodějíčkama (2*), příběh z mejdanu, kde jsem se opravdu nenudil, ok(4*), naprostá nuda s těma dvouma výletníkama (2* jsou moc), ten slasher taky o ničem skoro (2*), videochat mi také sklamal, čekal jsem něco víc (2*) a nakonec halloweenská party, ta se docela povedla až na nic moc závěr (3*). Celkově průměr kde vás jen otrávilo jak na vás pořád blikají světýlka co by náznak toho že se jedná o VHS. Mé VHS šly vždy výborně pokud nebyly už ohrané :))

plakát

Tisíc slov (2012) 

Hodnocení pojaté jen jednou či dvěma hvězdičkami spíš ukazuje na samotné IQ kritiků. Opravdu povedená komedie, která vás pobaví i nechá se nad sebou opravdu zamyslet. Dobrá práce a pořádně pořádná komedie!!!

plakát

Šest pohřbů a jedna svatba (1998) 

Mně se strašně líbí vaše kometáře typu: nudný, nepodařený...spíš bych rád kdyby se dělal nějaký pořádný psychotest k přijmutí sem do csfd. Protože tohle je černá komedie s dobrými hlášky a herci co to zahráli tak jak měli. Horší je když to někdo hodnotí jako něco co ten film prostě neni....ale co s tím? Nic, hlas lidu, hlas boží :))))

plakát

Reeker 2 (2008) 

Vůbec se nedá říct, že by jednička lepší dvojky, nebo naopak...prostě vydařenej horor.

plakát

Na půl cesty (2005) 

Možná dávam i mín...ale at je to jak je to, fakt se mi to líbilo. Horor který mezi těmi dnešními, může něco nabídnout, ikdyž to něni úplně originální. Co dnes je, je velmi těžké vymyslet něco new.

plakát

Nesvatý (2010) 

Já se taky bavil dobře, film na způsob dábelksého santy. Stačí ještě udělat vraždícího velikonočního zajíce a je to komplet :)

plakát

Mother's Day (2010) 

Špatné to nebylo, ale už jsme tenhle film prostě viděl. Rukojmí v domě plném bláznů...nic nového. Tři hvězdy je až moc!

plakát

Seventh Moon (2008) 

Těšil jsem se docela, ale od doby co ti dvá vylezli auta, jen na Amy Smart. Atmosféra na nic, ti bílí šaškové jako ten maniak z metra. Prostě nic moc. Dnes je těžký natočit pořádnej horor, kterej stojí za to.

plakát

Kajínek (2010) 

Bod Tatianě za dobrý herecký výkon,bod Vláďovi Dlouhýmu z úcty a Konstantinovi za slušný herecký výkon...ale myslim že 2 body by tomu slušely víc!!!!V podstatě je to nevěrohodný a proslavuje to vězně,který si to fakt nezaslouží.Pokud je fakt nevinnej,tak z části....no comment dál,ale super film jak o tom mnozí mluví,to u mě neni