Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (291)

plakát

Aliance (2016) 

co k tomu napsat...dejte režisérovi několik desítek milionů na natočení a on z toho udělá přehlídku scifi akcí, které bohužel působí kýčovitým dojmem, už ani nevím ve které frakci jsou tentokrát, protože pořád chodí sem a tam a vždycky narazí na dobrého šéfa frakce, který je záhy samosebou zaporák a tak slepě uvěří, zemře pár lidí a jde se dál, neustále se střídající postavy, chvílema nesmyslné dialogy, když bych to měl porovnat s knihou, tak i samotná kniha (3 část) byla nepřehledná, ale toto...v tom by se ani český politik nevyznal :) 20 %

plakát

Americký outsider (2021) 

Co si budeme povídat, tento druh filmu umí amíci vždy dobře natočit, herecky zajímavě obsazené. Podobných filmů jsou desítky, takže víceméně nic nového. Dennis Quaid tentokrát jako trenér, v jeho kariéře byl i jeden film, kde naopak hrál jako hráč.

plakát

Antologie města duchů (2019) 

Začátek filmu byl velmi ponurý jakož i celý film, ale postrádalo to šmrnc, divák čeká, že se něco stane a ono se vlastně nestane téměř nic. Takže tam člověk sedí a přemýšlí nad tím, kdy bude konec. Dialogy herců postrádaly smysl a hlavně to bylo všechno zpomalené. Otázka typu: Nemáš prášky na spaní..pak 10 sekund nic...odpověď na co?...10 sekund nic...odpověď...na spaní :))

plakát

A pak přišla láska... (2022) 

Viděno na MFF,  začátek filmu byl parádní, ale pak to šlo z kopce. Nebýt samotné Tomicové, která hrála svojí roli parádně, tak bych hodnotil ještě hůře.

plakát

Aquaman (2018) 

Jeden trojzubec vládne světu, jeden jim jen káže...:) jediný co se mi asi líbilo byly sem tam pěkné efekty a Amber Heard. Jinak asi nejhorší "man" co jsem kdy viděl. Dialogy snad vytvářelo dítě a černá moucha tam byla naprosto zbytečná. Hlavně ať není dvojka.

plakát

Atentát na střední (2008) 

Noo..už od začátku mi to přišlo pěkně trapný, ale ono se to tak vyvíjelo i nadále, nebýt pár hlášek Willise, tak bych tomu dal 20 %.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Po dlouhé době jsem se dostal do kina a osud nahrál, že to bude Avatar 2. Co musím ocenit je to, že jsme byli na 3D, pokud bychom totiž byli na 2D, tak bych asi usnul. 3D tomu dává opravdu jiný rozměr a tím, že se to ponořilo ze souše do vody, tak to byla nádherná podívaná. Nicméně oproti jedničce to má slabší příběh a pro mě to bylo strašně moc natažené. V tomhle případně jednou a dost, protože jestli tohle budou dávat někdy v televizi...na primě :)) tak to půjde od 17 do půlnoci :)) Doporučuji jako 3D, jinak to byla spíše nuda.

plakát

Bábovky (2020) 

Poměrně kvalitní český film na který se dá koukat, jen škoda, že tu Ondřej má menší roli a že tu je spíše v ústraní, konec je spíše úsměvný a přijde mi nedodělaný. Záběry na Plodkovou jsou ovšem hodně luxusní.

plakát

Bavorsko, země hor a jezer (2018) (TV film) 

Tohle se opravdu povedlo, bydlíme nedaleko od hranic s Bavorskem, takže jsem se na to těšil a nezklamalo mě to. Passau, Mnichov, Regensburg, Walhalla...tradicní bavroské recepty, piva, klobouky...Jednoznačně doporučuji.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Ufff, tak jsem to ani nezvládl dokoukat. Není to můj šalek kávy.