Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (291)

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Skvělá podívaná asi jsem nic jiného nečekal, herecky famozne obsazeno.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Viděno poprvé na Netflixu a musím říct, že trochu lituji toho, že jsem nebyl na tom v kině. Každopádně absolutně bravurní film s napínavým dějem a lehce romantickou kličkou. Paráda, za mě snad i lepší než první díl.

plakát

Manželské etudy po 35 letech - Marcela a Jiří (2018) (epizoda) 

Je zajímavý sledovat, jak se změnila doba v rámci historie černobílý obraz, první televize apod, v tomhle směru je to dokonale natočené. Příběh je tentokrát o Marcele a Jiřím a hned od začátku dostává Marcela pěkně naloženo :( přibývající léta jsou ještě horší, tohle je opravdu smutný příběh, snad se jí daří trochu lépe, velmi smutný

plakát

Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (2009) (TV film) 

Tak tenhle film se opravdu povedl a pokud opravdu vycházel podle skutečné události, tak o to byl ještě větší zážitek. Určitě doporučuji.

plakát

Veselé vánice (2022) (seriál) 

Trochu mi to připomíná vánoční terminal, jen je škoda, že tam chybí Tom Hanks. Mám rád veškeré filmy či seriály v prostředí letiště a tady se mi trefili opravdu do noty. Moc pěkný a opravdu na Vánoce jako dělaný.

plakát

Pan Tau - Pan Tau naděluje (1971) (epizoda) 

Tohle se opravdu povedlo, pěkně jsem se nasmál. Krásný příběh o Vánocích, který si rád pustím každý rok pro nasátí příjemné vánoční atmosféry.

plakát

První velká vlaková loupež (1978) 

Viděno teprve až teď a moc se mi to líbilo, žádné speciální efekty nečekejte, ale herecké výkony jsou parádní.

plakát

Bavorsko, země hor a jezer (2018) (TV film) 

Tohle se opravdu povedlo, bydlíme nedaleko od hranic s Bavorskem, takže jsem se na to těšil a nezklamalo mě to. Passau, Mnichov, Regensburg, Walhalla...tradicní bavroské recepty, piva, klobouky...Jednoznačně doporučuji.

plakát

Greyhound (2020) 

Na začátku jsem čekal, že se příběh strhne spíše do minulosti a na vzpomínky, to se naštěstí nedělo a hned byl samotný strhující příběh. Moc se mi to líbilo, bylo to dost napínavé. Hanks opět nezklamal.

plakát

Equalizer 2 (2018) 

důstojné pokračování jedničky, napínavé, emotivní, akční. Doufám, že bude trojka :)