Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (290)

plakát

Lukas (2018) 

Teda musím uznat, že mě to docela překvapilo. Má to příběh, nápad a poměrně kvalitní záběry. Konec filmu velmi dobrý. Jean Claude poměrně prekvapil

plakát

Zemský ráj to napohled (2009) 

Pro mě neznámý film, nicméně nebylo to špatný, výrazně se mi tu líbila Vilma Cibulková a samosebou Ondra Vetchý

plakát

Easy (2016) (seriál) 

Viděl jsem všechny tři série, některé příběhy jsou nadprůměrně a líbilo se mi i jejich následné pokračování např. pár s dětmi a otevřeným vztahem, taktéž se mi líbil i garážový pivovar a sem tam nějaká jiná epizoda, ale zbytek spíše nuda.

plakát

Americký outsider (2021) 

Co si budeme povídat, tento druh filmu umí amíci vždy dobře natočit, herecky zajímavě obsazené. Podobných filmů jsou desítky, takže víceméně nic nového. Dennis Quaid tentokrát jako trenér, v jeho kariéře byl i jeden film, kde naopak hrál jako hráč.

plakát

Šibenice (2017) 

Začátek filmu se mi hodně líbil, ale pak občas přišla "hloupá" scéna a film se mi začal postupně degradovat.  Karl Urban se mi tam hodně líbil a bohužel Al Pacino už tolik ne, občas tam měl fakt špatné vystupování. Závěr filmu byl zvláštní a úplný konec s otevřeným koncem, taky nic moc. Nicméně ve výsledku pěkná a napínavá kriminálka.

plakát

Legie (2010) 

Poměrně skvělý začátek a dobrou střední část kazí její závěr a výstup "andělů", který mi fakt neseděl.

plakát

Poslední žoldák (2021) 

Začátek filmu byl dobrý, poté děj přechází do nudné chvilky, ale pak se film dostává docela do dobré komické částí u které jsem se docela dost dobře nasmál. (Plakat Bloodsport). Závěr filmu dobrý, takže celkově slušná podívaná.

plakát

Neomanželka (2022) 

Není to vůbec špatný film, ale čím víc se blížil konec, tím více jsem byl zmatený a lehce znuděný. Vysloveně takový konec jsem fakt nečekal.

plakát

Mládí (2015) 

Obdivuji zejména herecký výkon Caina a Keitela. Samotný film mě svádí opravdu k zamyšlení nad mládím a stářím. Celkově působivý film, který kazí děj před koncem filmu.

plakát

Pravda je jen slovo (2013) 

Zajímavý film k zamyšlení, který ledacos vypovídá o tom, co se může dít u soudního dvora.