Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (291)

plakát

Blíženec (2019) 

Možná kdyby tam neměl Will Smith ty svoje klony, tak by to bylo mnohem lepší, působilo to na mě docela lacině. Jinak to byl docela dobrý akční film

plakát

Zejtra napořád (2014) 

Takový průměr, ať už se strany herců nebo samotného příběhu.

plakát

Smrtící zóna (1998) 

takový zajímavý "retro" film něco jako detektivka a thriller odehrávající se na ulici/dálnici a v rádiu.

plakát

Jádro (2003) 

První část filmu se mi líbila mnohem víc, než druhá část, kde norovali a efekty byly takový nemastný a zavánělo to béčkovým až céčkovým filmem.

plakát

Ztraceni ve vesmíru (2018) (seriál) 

Mé celkové hodnocení 80-60-40 dle jednotlivých sérií, začátek byl dobrý, plno efektů, zajímavý a poutavý příběh, ale pak mi tam pár věcí vadilo v určitých věcech to postrádalo naprostou logiku a divné chování postav, takže na jednu stranu jsem byl rád, že jsem to dokoukal, nicméně na druhou stranu pro rodinu s dětmi myslím, že dobrý velmi dobrý nadprůměr s důrazem na rodinu.

plakát

Pohřešovaná: Případ Lucie Blackman (2023) 

Další z mnoha desítek dokumentů v tomto případě narychlo nafilmované a místy nudné. Jako rodič chápu snahu otce, který v tomto případě měl dostatek finančních prostředků, jinak by normální člověk nemohl udělat takový rozruch kolem. Lucie byla v tomto případě bohužel "naivní" puberťačka, která se nachytala a draze na to doplatila.

plakát

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 

Bohužel i tohoto dílu dochází k postupné degradaci, ale má to alespoň příběh, humorná stránka lehce pokulhává.

plakát

Promlčeno (2022) 

Tohle jsem opravdu nečekal, velmi pěkný film, skvěle natočeno a Roden zahrál naprosto famozně, čekal jsem teda lehce jiný konec, ale na český film, opravdu kvalita.

plakát

Ostrov (2023) 

Jedna věc se mi tu opravdu líbila to kamera a samotné prostředí,  ostatní jako samotný příběh a hlavní postavy, tak to byla opravdu nuda, vlastně se tam moc nedělo. Spadli s letadlem a to co potřebovali se záhadno objevilo a letadlo vlastně zmizelo, ale kola se objevila na pláži :))) Trosečníci zvládli vše levou zadní a během hádek se usmířili a dali se znovu dohromady