Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (1 205)

plakát

POP COOLT Powered by Kinobox (2023) (pořad) 

První epizoda super. Kvalitní host, dobrý tipy. Druhá epizoda výrazně slabší a to hlavně v podání Mišíka. Jako sorry, ale tohle koště fakt ne. Nad jeho kecama jsem se musel hlasitě smát. A to bývám hlava otevřená. On nechtěl do Ameriky rozjíždět kariéru, protože ji měl tady - LooooL. Nezná Homolkovi a Vyšehrad je film pro masy,zatímco Banger je artový film. Tpč, tak kamaráde, ty seš namyšlenej komik, kterýmu voní vlastní prdy.

plakát

Pacifik - Iwo Jima (2010) (epizoda) 

Jen vocas by se dobrovolně vracel. Tak máš cos chtěl, blbečku 😂

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Místní buchty a klobásy zase jedou bomby. 72% tpč, chcípám. Už po Barbarian jsem se mlátil hodinu smíchy, když jsem si pročítal místní moudra oduševnělých filmových kritiků. Yop, tady to je dost podobný. Opět hromada iracionálního chování, nulová atmosféra a logika úplně v prdeli. Je totiž úplně běžné, že když máte artefakt, který tohle dokáže, pořádáte párty, máte z toho prdel a vůbec, ale vůbec ne že se nebojíte, ale vy z toho nejste ani trochu vedle. Nevim teda, jak to má omladina v Austrálii, ale já na jejich místě bych vysvětil barák a kolem dokola vysypal tunu soli. Holt děcka v Austrálii jsou asi jinej gang. Dále tu máme fakt, že tenhle film vyhrává s přehledem cenu za nejotravnější protagonisty široko daleko. Živá máma by byla jejich queen, protože tpč, tak přeafektovanou svini abys pohledal. Jo a když už se duchové dostanou do našeho světa, nesvedou nic lepšího, než vám vožumrat palec na noze. Labužníci. Celý ten film stojí na úplně nesmyslných základech a dějových zvratech, ale tady ho budete vynášet do nebes. Asi potahám nějaký horory kolem 50% a dám jim šanci. Podobný rádoby art pokusy fakt nemám za potřebí. A teď je čas na další hodinový záchvat smíchu.

plakát

Imawa no kuni no Alice - Episode 2 (2022) (epizoda) 

Po první originální sérii přichází pekelná nuda a natahování nudle z nosu. Dojedu to, ale mám pocit, že Squid Games bude jiná jízda.

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) 

Vy jste měli zůstat na yt.

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Politikaření, intriky, kecy, kecy, kecy, kecy, kecy, kecy, bordel v ději, kecy, kecy, intriky.... Nuda.

plakát

Kriminál (1989) 

Ten konec je neskutečně stupidní, ale jinak to celkem šlo.

plakát

Mezi živly (2023) 

Patetická, hloupá, nudná a předvídatelná záležitost. Standardní Pixar píčovina.

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Vykradenej Tom a Jerry s retkem.