Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (202)

plakát

Zahradník po ruce (2024) (pořad) odpad!

Jak je možné, že tento "expert" doporučuje pro pěstování borůvek používat hrabanku, kterou získáme v lese pod jehličnami. Tento lesní pych je stryktně už roky ZAKÁZÁN !!!!!

plakát

Iveta (2022) (seriál) odpad!

Ve filmu chybí část života s Romanem Třískou, který ji unesl 14 dní ji znásilňoval a nutil ji, aby doma byla nahá a zabalená do alobalu, tím znemožnit zaměření od mimozemšťnů.

plakát

Šok (1982) 

Nedobře zvolený hlas dabéra za Delona.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) odpad!

Ano, hulvát nás přišel poučovat co a jak !

plakát

Kdyby radši hořelo (2022) 

Opět jako vždy naprosto skvělý a charismatický Miroslav Krobot, který sdělil to, co si myslí většina národa. Trochu se vymkla konečná scéna s lajntuchem ! Opět ty nekonečné titulky, tentokrát přímo šílené, jsou v nich osažena i jména komparistů, brigádníků a dalších poskoků, přce jde o stopáž filmu, za kterou se platí, takže 10 minut titulků, dobrý výdělek navíc.

plakát

Jezerní královna (1998) 

Katastrofa, když Bohdalka láká obludu na dnešní civilní kafíčko...v té době ?

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) odpad!

Jedna z dalších možností jak vydělat bezpracně velké peníze. Kdo z dnešních mladých kuchařinek asi doma kuchtí ???

plakát

Jak vykrást banku (1964) 

Klasický "Fuňés", ale dabing je šílený, samé huhňání, proč Faltus nezvolil jinou alternativu, než trapně napodobovat Filipovského huhňáním, kterému byl Fr. Filipovský tak vzdálen. Stálá nepochopitelná situace, když se již dávné a skvělé dabingy filmů, opět předabovávají dnešními herci, jen aby měli herci postaráno o výdělěk. Např. film "Byt" se skvělým dabingem Vl. Babce, byl již dvakrát zbytečně předabován zoufalými hlasy Skopala a Šťastného.