Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (60)

plakát

Jak nás vidí svět (2017) (pořad) 

Velmi zajímavá show, i když mě občas štvou někteří cizinci v samotném pořadu, ale né každý mi bude sympatický. Mimo jiné mě fakt baví se dívat na jejich reakci, ať už u jídla, či jiné zajímavosti. Jde vidět že si na tom slečna Benešová dává záležet. Pořad jsem začal sledovat od roku 2018, a musím říct že pořad má potenciál. Jen tak dále, jde vám to! :)

plakát

Země mrtvých (2005) odpad!

Tak abych pravdu řekl tak je to opravdu velká krávovinu jsem neviděl. Aby zombie přemýšleli jako normálně smýšlející lidi? To jako vážně? Moc na filmy nedávám hodnocení ''odpad!'' ale tomuto filmu nic jiného dát nemůžu. To si raději pustím Soumrak mrtvých, nebo Zombieland což jsou alespoň výborné komedie. Ale tomuto říkám fakt špatný film, naprosto jsem se nudil. Nikdy víc!

plakát

Černý Petr (1963) 

Tak jsem se konečně k tomuto filmu dostal. Musím říct že na tu dobu je to velmi poučný, ale zároveň průlomový film, který svou dobou poukazuje na odlišnosti té doby. Stylem jak Miloš Forman natočil tento film se mi líbí, že polovina herců nejsou vlastně herci, ale naprosto obyčejní lidé, kteří si nás získali díky svému humoru a nadsázkou. Já jakožto mladý kluk se opravdu divím jak se ta doba hrozně změnila. Za sebe můžu film vřele doporučit, a to díky hereckým výkonům, humoru a šedesátých let, na které se koukám z úctou, jen díky tomu, že měli kdysi mladí úctu k dospělým, dneska je to právě naopak. Co se dá dělat. Miloš Forman byl odjakživa průlomovým režisérem a tento snímek je toho důkazem. Doporučuji všem mladým, hlavně díky monologům Jana Vostrčila.

plakát

Švec (2014) 

Hodně zajímavý snímek, taková příjemná komediální oddychovka.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Ne díky, raději Pohlreicha.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Tak jsem se vrátil z kina z tohoto snímku. Neumím přesně říct co k tomuto filmu mám psát. Musím říct jen ''Wow'' nejlepší životopisný film o celosvětově známém bandu Queen a především o Freddiem Mercurym. Naprosto mě uchvátil, po celou dobu jsem zpíval (lidé z kina ze mě museli mít radost) Po skončení filmu nejedna slza ukápla, a já měl chuť tančit a zpívat, tančit a zase zpívat. Tento film mě tak nabudil, až to snad ani není pravda. Musím všem tento film doporučit. Zajděte si na to, nebudete litovat svoje utracené peníze za lístek, jako tomu bylo u mnoha filmů tento rok. Naprosto fascinující. Ukázali se tam i Freddieho ''temné'' chvilky o které jsem neměl sebemenší tušení, že se ve skutečnosti děly. Naprostá hudební lahůdka, není co dodávat je to tzv. masterpiece.

plakát

Milada (2017) 

Tak jsem se k tomuto filmu konečně dostal. Docela mě překvapilo že se v hlavní roli objevila Ayelet Zurer (Andělé a démoni) ale musím říct že se toho chopila dobře. Samozřejmě jsme tam mohli vidět i české tváře. A co se týče samotného příběhu tak musím říct velmi silný zážitek, a ve filmu je ukázáno, jak Milada trpěla až mě mrazilo. K tomu nejde nic moc říct, protože vám nechci nějak prozrazovat děj. Jen je všemi známo že to byla hrůzná doba. Milada byla statečná žena, a měla na svou dobu dost novodobé myšlenky. Zkrátka a dobře, doporučuji se podívat tomu, koho zajímá jak to zhruba s Miladou bylo. Velmi silný snímek, alespoň pro mně.

plakát

Emoji ve filmu (2017) 

Jak tady čtu všechny ty ''chytré'' komentáře, tak opravdu nechápu co je CSFD za komunitu. Na to, že je mi 19 let, tak se mi pohádka velmi líbila, a neviděl jsem tam něco, co by mě donutilo dát jednu nebo dvě hvězdičky. Dal jsem rovnou plný počet, abych vás všechny nasral. Protože nechápu co vás donutilo dát tomuto filmu 48% to opravdu nechápu. Tahle komunita jde do hajzlu, všímám si toho už nějaký pátek, samí vychytralí debilové.

plakát

Signál z neznáma (2014) 

Celý film mi přišel takový chaotický a nepřehledný. Ale svým způsobem se mi to opravdu moc líbilo. Nevím co si od tohoto filmu myslet, byl celý takový mindfuck, prostě jsem to nechápal. Ale musím pochválit herecké obsazení moc dobře vybrali, i když jsem hlavní postavy neznal krom Olivie Cooke. Každý na tento film koukáme jinak, ale já za sebe musím říct že na mě působil pozitivním dojmem. Je to takové zamotané, ale mě se to líbilo. Budu se na to muset podívat ještě jednou. Protože na poprvé jsem to opravdu nevstřebal. Ale svůj žánr sci-fi, thriller a psychologický to splnilo. Takže můžu jen doporučit.

plakát

Maturita duchů (2012) 

Na to že to bude jistě nízko rozpočtový snímek. Tak mě se to dost líbilo. Jako taková oddychová záležitost je to dost dobrá volba. Všem těm co nechtěji u filmů moc přemýšlet, a chtěji si dát nohy na gauč a zarelaxovat tak si myslím, že se vám to bude líbit. Dávám 4 hvězdičky.