Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Memento (2000) 

Opravdu nejde jen tak tupě sedět a civět. U tohoto filmu je nutno zapojit své mozkové buňky. Opravdu skvělý nápad jak vytvořit geniální děj. Pokaždé jsem byl překvapen, co se dělo v další (minulé) scéně. Tento film mě opravdu nadchnul především svým zpracováním.

plakát

K2 (1991) 

Tak tento snímek mě opravdu vtáhl do svého napjatého děje. Film nám ukazoval, co všechno může dokázat touha po obrovském cíli s člověkem - jak Harold dokáže kvůli svému vytouženému cíli riskovat i své manželství. Příběh je plný přtelství, ukazuje že kamarádi se i v situacích, kde jde opravdu o život, nenchávají "ve štychu".

plakát

Uvolněte se, prosím (2004) (pořad) 

Naprostá špička mezi českýmy "talk-show". Jan Kraus prostě ví, na co se má zeptat svých hostů, aby donutil diváka plakat smíchy.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Jak už to u takovýchto seriálů často bývá: První série nabízí mnohé zajímavé. Ale s dalšími sériemi tento seriál naprosto ztrácí na kvalitě, upadá do hlubokého podprůměru, a má pouze funkci aby měli tvůrci tohoto seriálů co dělat. Snaží se z tohoto seriálu udělat tak trochu nikdy nekončící telenovelu

plakát

Hladina adrenalinu (2002) 

Vzhledem k chvále, jakou jsem od jiných slýchával, mě tento film trošku zklama. Nicméně bych to osobně určitě nehodnotil jako nějaký propadák, odpad, či podobně. Určitě je k vidění zajímavý a napínavý děj. Samozřejmě že realita zde až tak hlavní roli nehrála, ale právě to dělalo snímek poměrně zajímavý.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Tento film si určitě zaslouží plný počet. Vydrží u něho nejen větší, ale určitě i menší diváci. Děj má určitý spád, řítící se tempo. Celý film provází vynikající atmosféra, která musí pohltit i ty největší odpůrce podobných fantasy příběhů. Místo kde se natáčelo, bylo rovněž vybráno dokonale. Do jisté míry nám může připomínat i Pána prstenů, mě osobně se ale tento film líbil daleko.

plakát

Katyň (2007) 

Od tohoto filmu jsem čekal daleko více, než z něj nakonec vzešlo. I přesto nám však ukazuje krutou realitu, která se opravdu tehdy odehrávala. Pro mě bohužel, film více ukazuje jak daná situace ovlivnila jejich okolí a příbuzné. Čekal jsem, že nám film více prozradí o podrobném průběhu situace v Katyňském lese. Ovšem na hubenou polskou tvorbu je to snímek opravdu skvělý.

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Když jsem se chystal na shlédnutí tohoto filmu, přečetl jsem si před tím pár recenzí, a očekál opravdu dobrý film. Po 20 minutách jsem si říkal: Tak kdy se už začne něco zajímavýho dít?. Po třičtvrtěhodině stále nic a nic nepřicházelo, u toho filmu jsem prostě neměl daleko k usnutí. Jako velký poutač určitě diváci brali Georga Clooneyho, nebýt jeho, tak si myslím že ten film je absolutně o ničem. Pro mě prostě: žádný děj, nuda

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

První díly tohoto seriálu byli určitě zajímavé, pro svět to byl tento typ seriálu něco zcela nového. Ale o pár dílů později jsme si mohli všímat, že ja každý díl jako přes kopírák. Tento seriál od mě dostává 1* jen proto, že má opravdu skvěle propracované záběry automobilových havárií. Jinak je to seriál, na který se opravdu koukat asi nedá.

plakát

Batman začíná (2005) 

Před shlédnutím jsem byl toho názoru, že film s podobnou tematikou už ve světě nemůže být vůbec žádný úspěch. "Přeci stejný styl nelze používat pořád"..., říkal jsem si. Ovšem pak jsem si uvědomil, jak jsem se obrovsky mílil. Je to zcela něco nového, styl, kterým je nový Batman točený, je opravdu znamenitý. Na film jsem nahlížel zcela jinak než na předchozí filmové verze. Opravdu bych rád ocenil práci scénaristů, kameramanů, a zvlášť úžasného Ch. Nolana. Jeho hvězda opravdu stoupá strmě vzhůru. Tento film určitě byl tím správným krokem, jak posunout akční napjaté filmy o kus kupředu.