Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie

Oblíbené seriály (10)

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (2016)

Dokonalé anime se super příběhem, sympatickým, ač občas dost ubohým, hlavním hrdinou a hlavně se super hrdinkami. Už jsem si objednal nějaká manga (víte jak to myslím) a i novely...

Sword Art Online

Sword Art Online (2012)

Tomuto seriálu dávám 5 hvězd hlavně z důvodu, že jsem už povyhazoval peníze za mangy, novely, figurky, plakáty... ono to celkově není špatný, ale ten příběh a moc fansetvicu... Hry nejsou špatný a doufám v nadějnou třetí serii a spin off gun gale online...

Castlevania

Castlevania (2017)

Ač jsou v první řadě jen 4 díly, všechny jsem hltal. Hry jsem bohužel nikdy nezkusil, ale po tomto zážitku se to určitě změní.

Girls und Panzer

Girls und Panzer (2012)

Anime dělané přesně pro mě! Hraji WoTko, mám rád anime kawaii grills. <3

Ansacu kjóšicu

Ansacu kjóšicu (2015)

Pro mě anime na úrovni. Jednotlivé postavy (a že jich bylo) byly neuvěřitelně detailně zpracované a měly osobnost. Super příběh, humor... Fakt anime, které za to stojí.

Charlotte

Charlotte (2015)

Jedno z těch lepších "nenaruto" anime... Tyto anime, kde hlavní roli hrají středoškoláci, jsou podceňována a odsuzována hlavně "naruto, bleach, dragonball z, sailor moon" veteránama. Já zase zbožňuji anime tohoto typu, s pěknými školačkami v sukních... Příběh byl super, netáhnul se, ale bohužel těch dílů bylo málo... ale zakončené to bylo bezvadně. Určitě se někdy vrátím.

Cuki ga kirei

Cuki ga kirei (2017)

Konečně jsem viděl něco, co je anime, ale nemá to se stereotypem vázajícím se k tomuto termínu nic společného. Všechny postavy působí reálně a v 90% se s nimi sžíváme. Dalo by se říct, že to je celé růžovobrejličkové, ale myslím, že to občas potřebujeme. Miluji filmy od Shinkaie, ale nechávají ve mě něco, kvůli čemu na filmy nezapomenu, ale ničí mě. Tohle anime na druhou stranu hrozně zahřeje u srdce... Ten konec někomu, kdo podle toho děje čekal nějakou depresovku nebo "shinkai" konec, asi vadil, ale já jsem cítil takové uspokojení, že se to nedá popsat. Ten konec byl úžasný. Konečně něco, k čemu se rád vrátím, abych si zlepšil náladu a zahřál duši. Dávám 5 hvězd a myslím, že takhle by mělo vypadat víc japonských děl. Oni na tohle mají talent, ale přes ten fanservice málokdy vykouzlí něco jako byl tento skvost.

ReLIFE

ReLIFE (2016)

Moje srdcová záležitost. Nejedná se o mé první anime ani nic takového, ale hrozně mě to chytnulo a i když už to je chvíle co jsem dokoukal, pořád mi nevadí se kouknout znova. Bohužel co se anime týče, z těch momentálně 207 chapterů mangy je zpracováno necelých 100... a příští rok budou jen nějaký ovy... To mi dost vadí. Live action jsem neviděl, poněvadž není k sehnání. Zpracování seriálu je boží... a takřka kopie mangy.... kterou pravidelně netrpělivě chytám každý týden, protože je to jedna z nejlepších.

Josuga no sora

Josuga no sora (2010)

Svým způsobem mě to hrozně oslovilo. Ta atmosféra japonského venkova je prostě nezaměnitelná... chrámy, obchůdky, rýžová políčka s asfaltkami, kudy žáci jezdí na kole do školy.Bylo to vyprávěné zvláštně a každých pár epizod se měnily příběhové lajny z důvodu visual novelové předlohy, ale vyřešili to dobře. Vztah Haru a Sory mě celkem hřál a měl jsem z něj zvláštní, ale uspokojivý pocit... (Sora je prostě k sežrání... jako jediná). Konec moc pěkný... Možná těch ceckovejch scének bylo moc... a ta nehezká brýlatá holka jich měla nejvíce... Kdyby se rozdělily mezi Soru a tu dívenku ze svatyně, nestěžoval bych si. Jinak i manga byla dobrá. Na té se mi líbila pouze jedna lajna a to se Sorou. Nejkouzelnější je ten konec a úvodní znělka je prostě úžasná.