Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Gehenna: Where Death Lives (2016) 

kupodivu film s potenciálem do doby než přišla klíčová scéna,bohužel přišla po deseti minutách a dokonale zkazila celý film. Dávám palec nahoru za vtáhnutí do děje, ale tohle se nedělá, udělat slabou zápletku a k tomu ji vyžvanit skoro na začátku když se začne něco dít.To teda fakt ne *****.

plakát

The Heretics (2017) 

Samotný příběh asi OK, ale z celek je cítit tak trochu nedotaženě. Po hře outlast II sem šel do toho s nadšením, ale jak děj plynul mé nadšení sláblo a skomíralo až z něj zůstalo jen podprůměrný zážitek na večer. ACHHH JO :(

plakát

Crazy Lake (2016) 

Tak trochu remake Friday the 13th jenom s bonusem XD. Ale dalo se to shlédnout až do konce, na to jak bídné to má hodnocení bych čekal něco daleko horšího.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

stejně dobré jako jednička, tak tomu říkám vzácnost. Málo kdy se povede aby 2 byla stejně dobrá jako 1 ale tady se to povedlo, bavil sem se od začátku až do konce.

plakát

Ghostland (2018) 

Manson ve filmu !!! je tomu tak, i když se bohužel nejedná o zkutečného Merilyna Mansona v některých scénách bych stěží našel rozdíl. Co se týká filmu samého, tak bych ho zařadil do TOP 10 nejlepších hororu za uplynulé 3 roky.

plakát

Truth or Dare (2012) 

Slabý začátek s dost nechutným koncem který celkový děj posílá do *****.

plakát

Feral (2017) 

Rychlý začátek i bohužel rychlý konec, ale až taková hrůza to nebyla sice dvě hvězdy ale s +.

plakát

Uvnitř (2007) 

WTF něco je tu špatně. Mraky krve, hora mrtvých a psychopat za rohem s nedozírnou atmosférou, ale tady všechny + končí. Pomine-lemy fakt že hlavní zbraní byly nůžky že poldové sou tupý jako vtipy o nich samotných, je zpracování a celkový příběh tak na ****** že hodnocení nemůže být jiné než právě takové jaké je.

plakát

Pengabdi Setan (2017) 

Mami já se bojím. Sémě paranoii zaryto hluboko pod kůži ohh ano, bože víc takových. Atmosféra a jumpscary na 1# příběh relativně taky ucházející ale ten konec... ten konec nevím jak na ostatní, ale na mě působí tak trochu chaoticky a odflákle, za masky bych někoho nakopnul, v jedné scéně sem si nebyl jist jestli to byl duch matky nebo Ozzy Osbourne. Ale když se přes to všechno přenesu tak to sou pouhé detaily ve famózním celku.

plakát

Replace (2017) 

Dobře propracovaná reklama na Avon. Nebo spíše antireklama Hmm. Sice nic zápletka nic moc a logika poněkud chatrná, ale zpracování a celkový feel se celkem povedl. Jinými slovy, máte-li problém se svým věkem vykašlete se na nějaké mastičky a omlazovací kůry, zkrátka plácnete si na sebe cizí kůži a tadáá směle na ulici užít si nově nabitého mládí XD