Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Pořady (7)

Brocast

Brocast (2018)

Snad kromě dvou dílů jsem slyšel všechny, dokonce celé, a za mne teda velká paráda. Některé hosty, zejména ty co se často vrací slyším velmi rád. Rozhodně super díl byl i s režisérem Havlíkem, kterého sleduju už přes deset let, jeho Blog na idnesu byl legendární. Ale kluci představili i řadu lidí, co vůbec neznám a dvě i více hodin utekly jako voda. Třeba korejský speciál, nebo konspirační díly s Janem Paličkou jsou ideální na delší večery s dobrým rumem k nějaké lehčí práci z domova, kdy nemusím moc přemýšlet. Jo tyhle si asi pustím brzo znovu.

DVTV

DVTV (2014)

Asi nejkvalitnější nejen politické debaty je možné sledovat pouze a bohužel online. Pokud by takovéto rozhovory na úrovni běželi na veřejnoprávní stanici, mělo by pro mne smysl ji sledovat (o ostatních odpadových kanálech nemá smysl se rozepisovat). Rozhovory pana Veselovského s panem Ovčáčkem jsou neskutečný adrenalin, co předvádí Veselovský nebo Drtinová je opravdu maximálně soustředěný a zároveň se s žádnou otázkou ničím nesrající výkon. Smutné, že kvalitní moderátoři před homopruty jako Moravec nebo mnohem slabší moderátoři zpráv ČT dostali přednost před odpadlíky z DVTV.

Operace Izrael

Operace Izrael (2014)

Pár dílů je venku a už teď to žeru. Výborně natočená a okomentovaná věc, kde naší český trojce nejde nefandit. Hodně doporučuju. Tohle je reality show jak má být a všech účastníků si vážím.