Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Obsahy (3)

4 inyong shiktak

4 inyong shiktak (2003)

Jeong-won záhadně ztratil vzpomínky na své dětství i rodinu. Na počátku je svědkem smrti dvou děvčátek, které začne vídat ve svém bytě u kuchyňského stolu, který mu pořídila jeho přítelkyně. Brzy poté potká Yeon, dívku trpící narkolepsií, která je svědkyní vraždy vlastního dítěte v soudním procesu. Yeon má schopnost též vidět duchy a navíc je i médiem, které je schopno odhalit Jeong-wonovu minulost, na kterou ale nemusí být připraven. Jeong-won i Yeon musí čelit samotě a nepochopení.

Dívka na přání

Dívka na přání (2009)

Chelsea (Sasha Gray) je call girl pro manhattanskou smetánku se svou taxou 2000 dolarů za hodinu a režisér Steven Soderbergh (Traffic) sleduje její kariéru a soukromý život ze všech úhlů. Věnuje se nejen jejím pocitům a zkušenostem s jejími klienty, ale i její kariéře a co vše, tato pro film velmi atraktivní práce, obnáší. Soderbergh pro větší autenticitu hlavní roli svěřil mladé pornoherečce. Jak je u Soderbergha zvykem, film je točen jeho typickým lehce dokumentárním stylem a je složen z mnoha monologů a rozhovorů. Děj filmu se odehrává v době před americkými volbami v roce 2008.

Párty na klíč

Párty na klíč (2009) (seriál)

Seriál o partičce zkrachovalých herců a umělců, co se živí zprostředkováním cateringových služeb. Jedná se o trošku netradiční komediální sérii s ostřejším humorem, ve kterém je k vidění velká řada známých seriálových herců.

Reklama