Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (303)

plakát

Jeho dům (2020) 

Dva hodně černý černoši utečou z domova, protože se jim tam moc nelíbí a maj pocit, že v Anglii by na ně mohl bejt někdo zvědavej. Tady dostanou peníze a obrovskej dům a jelikož nemusej chodit do práce, tak ten dům demolujou, poněvadž kromě holejch zadků si do tý Anglie přivezli taky svoje vnitřní démony. Jelikož úřady s těma černočernejma odémonovanejma černochama moc nezmůžou, tak jim dává přes držku alespoň ten dům. Bohužel ty démoni se dali podříznout nožem, což jsem ještě neviděl, takže to nebylo ani moc strašidelný. Co ale bylo fakt strašidelný, to byly kozy tý šeredný černošky, protože to vypadalo jako dvě připálený přerostlý dýně. Jelikož největší lekačky se odehrávaly převážně ve tmě a z těch černochů jsem viděl hlavně bílý zuby (asi měli v Africe dobrýho stomatologa), tak herecké výkony ve vypjatých sotuacích moc hodnotit nemůžu. Znova už bych si to určitě nepustil.

plakát

Death of Me (2020) 

Maggie Q neni moc dobrá herečka, je to taková polsko-irsko-americko-vietnamská vyzáblá noha, která je zajímavá tim, že takovej mix se jen tak nevidí a málokterej chlap má tohle doma. Luke Hemsworth je zase nesympatická odnož bratrů Thora, ale jelikož hrají jeho bratři Chris a Liam, "hraje" i on. Kdovíjaký herec to opravdu neni a nejspíš to o sobě ví, protože cvičí, aby bicepsem potěšil oko divačky, když už hereckým umem nemůže potěšit příznivce udílení Oscarů. Film jako takový by rozhodně nebyl špatný, má parádně gradovanou dávku exotické mystiky, režisér Bousman má nepopíratelný talent, ale určitě bych ještě dopiloval casting a na další projekt bych počkal, až budu mít větší rozpočet.

plakát

Alone (2020) 

Slizkej úchylák unese bezbrannou brunetu. Tu to v zajetí moc nebaví, tak úchylákovi vezme kliku. Ten místo toho, aby si nad zajatou brunetou honil lofase, musí jí nasranej honit po lese. A honitba je to excelentní, poněvadž bruneta vůbec neni blbá. Jedinou výtku bych měl snad k tomu, že když už tím lesem běhá bosá a má na sobě tlustou mikinu, mohla si z ní udělat alespoň provizorní ochranu chodidel, ale to by si zas divák neužil šlápnutí na větev. Takže když to shrnu, po dlouhé době zase jednou solidně natočená naháněčka, i když to byl remake tohohle.

plakát

Vrátná (2020) 

Mám tyhle typy filmů docela rád, protože jsou mnohem míň škodlivý, než prášky na spaní a ve většině případů zaberou o dost spolehlivěji, bez jakékoliv medikamentózní závislosti. V tomto případě se jednalo o další z variací na první smrtonosnou past, kdy tu byly vykradené i takové detaily, kdy Bruce Willis byl bosej a když se chtěl obout, Brucem usmrcenej terorista měl jako na potvoru menší číslo nohy.Tady si zas drobná vrátná (samozřejmě s bojovym výcvikem) nazula chlapský kanady mrtvého kolegy, aby tam neběhala v botách na podpatku, což se cení, ale už jste někdy nakopávali prdel teroristům v o několik čísel větších botách? Jean Reno coby odborník na obrazy tu působil unaveně a bylo vidět, že nehraje, ale jen si účastí v tomto snímku přivydělává, jak je to dnes u podobných hvězd v kurzu. Hlavní záporák Aksel Hennie se svou výškou 1,73 cm, rachytickym hrudníkem, rukama o tloušťce selfie tyče a jednáním zmateného křečka v kole tak nepůsobil jako kdovíjaká hrozba, což bylo dobře, protože o to víc byl věrohodnější jeho souboj s drobnou ženou ve velkých botách.

plakát

The Owners (2020) 

Když jsou v hlavní roli 4 totálně nesympatičtí, svým chováním solidně retardování asociálové, kteří neuměj nic jiného, než krást, je jasné, že se bude fandit záporákům v podobě dvou důchodců, v tomto případě majitelům trezoru, jehož otevření je pro naše nesympatické hrdiny nakonec mnohem složitější, než obyčejná brigáda v supermarketu. Divák mého ražení si tedy zamne ruce, udělá si pohodlí a jde se kochat tím, jak to těm nemakačenkům ti důchodci natřou. Tady to začíná bejt trošku zajímavý, protože dědek je zarputilej, s čímž retardi nepočítaj a než by prozradil kombinaci k trezoru, radši zkousne to, že mu nesympatičtí nemakačenkové chtěj masakrovat jeho babku. (I když, když jsem tu babku viděl, tak jsem ho trošku chápal.) Celý je to nakonec postavený na tom, že nevíme, co je v tom trezoru, takže se oprostíme od toho, jak jsou ti herci hrozní a jsme zvědaví, co v tom trezoru je. Na to byl podle mne zvědavej i scénárista, protože podle mne ještě deset minut před koncem to nevěděl ani on sám.

plakát

Vyšinutý (2020) 

V hlavní roli figuruje tuctová, pro společnost a pro manželskej vztah naprosto nepoužitelná ženská, která si neumí kloudně zorganizovat život, všude chodí pozdě a v dopravní zácpě troubí jako píča, protože opět vlastní vinou zaspala a děsně spěchá. Tady si však naběhla, protože vytroubila vyšinutýho drtiče Russella Crowa, kterej jí i tak dal šanci na omluvu a ona mohla mít pokoj, ovšem takovýhle píči se neomlouvaj. Chyba! V případě diváka to však bylo velice dobře, jelikož borec Russell se rozhodl divákovi předvést herecký koncert o tom, jak se krotí blbky, který vedle volantu našly klakson, místo toho, aby hledaly sami sebe. Hrozně jsem mu fandil, protože se s tim fakt nesral a myslim si, že kdyby bylo víc takovejch Russellů, bylo by míň bezohlednejch lidí. Film byl natočenej velice zručně, napětí gradovalo a já byl po dlouhé době zase jednou spokojený.

plakát

Mulan (2020) 

Číňanům moc nerostou fousy, jsou všichni takoví nějací stejně malí a vlastně jsem ani nikdy neviděl prsatou Číňanku, navíc vypadaj jeden jako druhej, ať už je to chlap nebo ženská, takže chápu, že nějaká Mulan žena mohla bejt v klidu jako Mulan čínský muž. Jediné, co film táhlo, byl vztah dcery s otcem, ale to by se hodilo na jiný film. Doma mám malého pejska, kterej se rád dívá na filmy, ale z tohohle se mi v půlce posral.

plakát

Pavučina lži (2020) 

Jelikož přítelkyně má ráda Bena Afflecka a já od něj zrovna neměl žádnej podařenej kousek, tak jsem si řekl, že ji naleju rulandskym šedym a fouknu jí tam místo Bena tohohle Scotta Adkinse, schválně jestli to pozná. Kluci vypadaj stejně, hereckej projev maj taky obdobnej a navíc tady trošku fungoval i scénář. Co myslíte, poznala to? Nepoznala! Navíc se jí tam líbil ve vedlejší roli i Jaromír Hanzlík. Doteď nevím, koho tím myslela a neříkám, že mám nějakou blbku, ale nepředpokládal jsem, že se jí to bude líbit tak, že u toho vychrupne celou láhev. Mně se to líbilo také, Scott Adkins zde podal poměrně slušný herecký výkon, sem tam dostal přes držku, sem tam přes držku někomu dal a přítelkyně se mi ráno poblila, ale určitě ne z tohohle filmu, kterému zde fundovaní recenzoři dávají odpad.

plakát

Possessor (2020) 

Ačkoliv to bylo extrémně pomalý, tak jsem to stejně moc nestíhal pochopit. Chápu, že je to moje chyba, protože když si zde třeba Christopher Abbott minutu meje ruce, měl jsem dost času si zrekapitulovat předchozí pomalý děj. Jenže obávám se, že bych ho nedal, i kdyby si ty ruce myl půl filmu. No ale třeba o tom Brandon natočí svůj další artovej kousek, protože ulítlej je na to dost. Taky mne tam docela otravovaly zbytečně explicitní sexuální scény mezi hnusnejma hercema, na který, doufám, brzy zapomenu, abych měl ještě někdy chuť na sex a stejně tak doufám, že zapomenu i na celej tenhle pro mne nesrozumitelnej počin o tom, jak si někdo píchne do mozku kanylu a pak se diví, že mu z toho hrabe.

plakát

Základna (2019) 

Celkem solidně natočený útok obrovské přesily talibanských vousáčů na cca 50 amerických holobrádků (vyjma Scotta Eastwooda, který zde měl alespoň knírek). Nebyla to sice taková řežba, jako boj o pevnost Alamo či bitva u Little Bighornu, ale i tak se jednalo o slušnou, celkem přehledně natočenou masáž, kterou jsem nečekal. Pokud zde uživatelé typu SeBig píší, že se jednalo o nudnou jebku za doprovodu lítajícich kulek vzduchem, tak už nevim, kudy jinudy by ty kulky podle něj měly létat, aby tomu dal alespoň jednu hvězdičku. Ale proti gustu žádnej dišputát, někdo má holt rád kulky v klidu.