Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 177)

plakát

Batman (2022) 

Od tohodle rejži sem viděl zatím 2 filmy (oba dva za 5 hvězdiček, oba dva s opičákama:o) ). Docela se divím, že se pořád arvou prachy do tohodle příběhu s netopýřím mužem. To už fakt takle moc docházej nápady. Jako film je to hodně dobrej, oproti těm sračkám od Bena Afflecka je tohle skutečně kvalitní biják. Taková správná temná detektivka, který ovšem chybí mnohem víc akce. Přecijen, když jdu do kina na Batmana, tak bych si zaloužil víc akce než cca 3 hodičky v autě... Na Jokera tohle nemá, ten se povedl ještě mnohem víc. A na trilogii od Nolana už žádnej další Batman taky mít nebude, tak proč kurde pořád Batmanit? :o)

plakát

Freddie Mercury: Příběh (2012) 

Až žije král! Tohle je tuším 3 dokument o tomhle bohémovi. Jednoznačně patří mezi ty nejlepší... Spousty rozhovorů nejen s Fredím. Řekl bych, že tady je těch informací opravdu hodně. Jen možná škoda, že se v žádným dokumentu nemuví o tom jak zrovna se složila ta a tatá písnička. Tohle je spíš o tom životě. No a jak by řekl hlavní aktér - přál bych každýmu, aby mohl žít jako já :o)

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Hodně silný 4 hvězdy jako na americký vlajce :o). Celej život sem si myslel, že až se jednou bude válčit, přijde to od tědlech fanatickejch jarabáků avono ne, vono to přišlo od toho ruskýho zmrda... No, tak to na úvod. Silnej příběh, chvílema fakt hodně nervydrásající. Ale k uplnýmu uspokojení mi tohle nestačilo. Jen sem si říkal, že mít takovýhle dcery v pubertě, který si libujou (ačkoli nemusej) v džihádu, tak to bych se rači v prdeli viděl. Drsný... Konec přísnej jak bič. A můj pohled na jarabáky se nezměnil, pořád si o nich myslím "svý". :o)

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Některý díly nebyla zdaleka na 5 hvězdiček, ale pár jich naopak bylo na aspoň 7... Pecka! Seroš z divokýho západu sem asi nejspíš nikdy před tím neviděl. Tempo je sice takový relaxační, ale dějově je to fakt mazec. Reálně zachycenej traickej příběh přistěhovalců, kteří si vydali do "ráje". Posledních 15 minut sem regulérně probrečel... Silný kafe.

plakát

Polosvět (2022) (seriál) 

Tenhle "serošodokumentoš" dělal někdo chytrej. Nejchytřejší na tom bylo načasování s Devadesátkami. Páč to fakt oslovilo hodně lidí vč.mě a tohle je parádní dokument o tom seriálu :o). Jedinej díl, kterej mě uplně nebra byl s těma topnejma olejema, i když i tam byli mrtví, tak to nemělo koule. Zbylejch pět dílů naprostá pecka. Jen tak dále

plakát

Devadesátky (2022) (seriál) 

Díky tomuhle seriálu sem před 14 dny skouknul celý Přápady 1. oddělení, až takle mě tvůrci nadchli. Devadesátky začaly perfektně. Janák a jeho Holubí dům, postupně se to pomaličku přesunulo k Orlíku. Což už bylo na můj vkus možná zbytečný věnovat mu celý 3 díly, ale chápu, že je to pojem. Trojice vyšetřovatelů funguje na jedničku. Musím vypíchnout Sokolův minipříběh s Albáncema... Víc podobnejch, víc...

plakát

WandaVision (2021) (seriál) 

No, tě péro. Tak tohle se skutenč hodně rozjelo. První dva díly sem se celkem proklínal, že sem měl v plánu skouknout celej seroš. Ale od 3.dílů se to začlo rozjíždět a už se to nezastavilo až do samotnýho konce, kterej byl pořádně nadupanej. Oproti seriálu s Hawkým, kterej byl určenej pro děti, tak tohle bylo přesně pro mě. Hluboký, super postavy a naprosto originální ztvárnění. Líbí se mi, že si tím zase Marvel připravil půdu pro další filmy - Dr. Strange 2, kde bude Wanda jedna z hlavních postav. Pecka!

plakát

Zlato (2022) 

Kéž bych mohl napsat, že to byl mrazivej thriller. Spíš bych to nazval podivným vyprahlým filmem, kterýmu chyběla šťáva. Nápad celkem slušnej, ale od samýho začátku je jasný jak to asi tak dopadne. Plus se tam myhly dvě divný sestry, který krapet zasáhly do děje. Ale nápad jak dostat obrovskou hroudu zlata z pouště byl dobrej. Snad to bylo i docela věrohodně zahraný, ale bylo to celý nějaký podivný. Konec to celkem narovnal...

plakát

Případy 1. oddělení - Série 2 (2016) (série) 

Hele, sem rád, že sem tomuhle českýmu seroši dal šanci. První série byla pecková a druhá je uplně stejně pecková, takže perfektně navázala... Devadesátky taky grandiózně gradujou a já si tohodle rejžu budu od teď "hlídat". Kdybych měl jednu postavu vypíchnout, tak by to byl Vladyka, kdo jinej :o)

plakát

Sněhurka a sedm trpaslíků (1937) 

No, tak koooonečně sem se k tomuhle dostal. Strašně dlouho sem měl v plánu se na tohle podívat, páč je to jeden z posledních filmů z TOP200, který sem neviděl. Jako respekt, že v roce 1937 vzniklo něco takle pěknýho. Ve svý době to musela bejt naprostá pecka. Elišákoj se to líbilo, takže si myslím, že by se dalo říct, že je tenhle prastarej film nestárnoucí a pořád aktuální :o). Jako Šípková růženka je větší kočka (hezčejc) nakreslená a všecky další taky. Ale průkopnice kreslenejch princezen bude navždy Sněhurka...