Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Krimi
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Abstinent (2019) 

Škoda, téma zajímavé a mohl z toho být dobrý film. Bohužel se v něm ale nic moc nestalo a všechno se zdálo takové neukončené. Střihy mezi současností a minulostí mi nevadily, ale není tam žádná zápletka a příběh vůbec nikam negraduje.

plakát

Po životě - Série 3 (2022) (série) 

Předchozí dvě série se mi líbily o dost víc. Tahle podle mě byla nejslabší, bylo tam dost zbytečných postav, děj se v podstatě nikam neposouval a v posledním díle se toho zase stalo až moc. I tak tam ale bylo několik scén, které mě dost chytly za srdce, proto nemůžu říct, že se mi třetí série vůbec nelíbila. Závěrečná scéna byla perfektní.

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Hodně zajímavý a napínavý seriál, ale trochu mi vadilo, jak jsou některé věci nedomyšlené a nereálné. Všechny postavy se chopí vyšetřování, nikdo z toho nemá žádný problém, jedním kliknutím úplně na pohodu vyhledají identitu a adresu dotyčného... To trochu kazí celkový zážitek, u některých scén jsem opravdu musela kroutit oči, jak to bylo absurdní.

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Dávám tři hvězdičky a to pouze za casting, který byl na jedničku a herci si byli skutečně podobní s mladšími, a za prolínání minulosti a přítomnosti, protože ty flashbacky mě na tom bavily nejvíc

plakát

Velvet Buzzsaw (2019) 

Dost zajímavý thriller. Nevím, co si o něm mám myslet. Na mě to bylo místy až moc přehnané, ale asi to tak mělo být. Nevím, co jsem od filmu očekávala, ale rozhodně mě nezklamal, i když děj je docela předvídatelný. Jake Gyllenhaal jako vždycky super. (Spoiler: Chudák Coco, tak holka má fakt štěstí...)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Spoiler (tak trochu?): Bradley Cooper je skvělý herec, Lady Gaga mě také překvapila. Už dlouho jsem u filmu nezažila mix všech možných emocí. Moje chyba, že jsem od toho očekávala romanťák se šťastným koncem. Ale i tak tomu musím něco vytknout. Na to, jak je film dlouhý, tak mi určité věci přišly docela uspěchané.

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

Příjemný film, ale podle mě až moc přeceňovaný. Téma, obsazení, doba, prostředí i hudba super, ale musím říct, že už jsem viděla lepší filmy a na Oscara bych měla jiné kandidáty.

plakát

Silnější (2017) 

Jeden z nejhezčích a nejsilnějších filmů, které jsem viděla. Jeff Bauman je neskutečně silný člověk a i přesto všechno, čím si prošel, neztrácí svůj smysl pro humor. Jake Gyllenhaal to zahrál bezvadně a jestli za tohle nezíská Oscara, tak už nevím!

plakát

Zahradnictví: Nápadník (2017) 

SPOILER Lepší než Dezertér, ale rozhodně ne lepší než Rodinný přítel. I tak ale dávám 5*, protože se mi to líbilo. "Dětské" postavy super, trpělivý Mirek také, ale opět musím vyzdvihnout výkon Martina Fingera coby přísného otce, který svou dceru i jejího přítele odmítá přijmout a nejspíše ho stále žere to, že nemá syna. Dále věčně hladová Mařčí, která se konečně po tolika letech dočkala svého lustru. Hlášky malé Jindry se mi také líbily. Svatební dárek od Miloše v podobě kaktusu, o který se musí pečovat s láskou mě pobavil, ale zároveň mi to přišlo pěkné, že jim věnoval něco, co pro něj bylo tak cenné. Celou trilogii jsem si užívala a musím říct, že jsem ani jednou neměla pocit, že děj je až příliš zdlouhavý a neodpočítávala jsem minuty do konce. Za mě povedené a určitě se ještě někdy podívám.

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Tenhle seriál sleduji už od dětství, ale kvůli tomu, že ho v televizi dávají už řadu let stále dokola, tak už mě omrzel. Ty staré díly nemají chybu, tento seriál mě dřív hodně bavil a pořád si myslím, že patří k nejlepším detektivkám vůbec, ale bohužel od doby, co na scénu nastoupil nový Barnaby, už to není ono. Ale i přesto dávám 4*