Recenze (2 766)
The Weeknd: Take My Breath (2021) (hudební videoklip)
Společně s Blinding Lights a Sacrifice nepřekonatelnej vrchol wannabe subžánru songů s "osmdesátkovým" vibem – tedy muzikální retro estetikou, rytmicky kombinující moderní popík s discem, futuristickým zvukem a širokou škálou synťáků. Videoklip jako takový tuctovej; živá verze ještě bombastičtější 🖤
Dua Lipa: Physical (2020) (hudební videoklip)
Dua Lipa je moje nová femme fatale, protože osmdesátkový retro vibe k ní sedí jak prdel na hrnec, viz. Mashup s Blinding Lights který je naprosto geniální. Neskutečně chytlavá skladba.

Blue Beetle (2023)
jako jo, před dvaceti lety by tohle modrý hmyzí předigitalizovaný hovno mělo asi úspěch...
Michal David: Nonstop (1983) (hudební videoklip)
Originál je banger, ne že ne, ale tento hardstyle remix je vše co k životu potřebuji.
Calin & Viktor Sheen: Safír (2023) (hudební videoklip)
zem je magma 😎
Ahsoka - Část 5: Stínový válečník (2023) (epizoda)
Pro jedny laciné dojení nostalgie, pro druhé zase esence pojmu Star Wars. Chemie mezi Haydenem Christensenem [ten chlap si svůj comeback do role Anakina nehorázně užívá a já mu to jen přeju] a Rosario Dawson funguje na výbornou [možná ještě líp než v animovaných Clone Wars], přičemž celý flashback na Clone Wars neměl sebemenší chybu. Ať už z hlediska příběhovýho či formálního [production values jako takový jsou naprosto dechberoucí], seriálová AHSOKA působí nejen jako nadstandard quality TV, jako spíš prvotřídní televizní blockbuster se vším všudy.... takže na to všechno můžu říct snad jen ikonickou hlášku Kylo Rena: "MORE!"

The Rolling Stones: Angry (2023) (hudební videoklip)
Prvotřídní comeback Stoneů na hudební scénu. Videoklip boží. Sydney Sweeney je hotová femme fatale a sexsymbol tohoto století.
The Walking Dead: Daryl Dixon - L'âme Perdue (2023) (epizoda)
Absolutně nechápu jak se tvůrcům podařilo natočit něco tak konceptuálně originálního, přitom něco skoro až tak nostalgicky známýho. Narozdíl od ostatních show z TWD univerza tenhle spin-off – atypicky zasazený do prostředí post-apokalyptické Evropy [velkej palec hore!] – s miláčkem publika Darylem Dixonem nepůsobí jako zbytečný derivát původního seriálu [jehož nepřekonatelnou komiksovou předlohu doporučuju všema dvaceti], takže nemůžu říct nic jinýho než: Norman Reedus steals the show!

The Weeknd feat. Daft Punk - I Feel It Coming (2017) (hudební videoklip)
přesně v osudný večer 6.8. léta Páně roku 2023 v Pražských Letňanech zažil Kubík muzikální nirvánu a začal věřit ve fakin nebe když slyšel tenhle banger naživo.... Oslepující světla samozřejmě nevyjímaje 🖤
Ahsoka - Část 4: Ztracení Jediové (2023) (epizoda)
Zcela bezkonkurenčně dosavadní peak of Star Wars.