Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Akční

Recenze (43)

plakát

Angelika, markýza andělů (1964) 

Hlavní hrdinka je až příliš dokonalá na to, abych jí uvěřila... Z nostalgie dávám jen dvě hvězdičky, jinak je to jen sladkobolná slátanina a navíc nudná.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Až na to americké vlastenectví ve filmu, je pro mě APOLLO 13 zárukou skvěle stráveného večera..a na konci vždy zaručeně ukápne slza.

plakát

Arena concerto: la musica per il cinema (2003) (koncert) 

Při Ectasy of gold (zpívá Susanna Rigacci) mě mrazí na zádech... také skvělá Dulce Pontes (Abolisson) a nádherná poslední melodie z filmu The Mission jako třešnička na dortu.Zážitek, který se umocňuje každým dalším shlédnutím... Co dodat, Ennio Morricone je prostě geniální...

plakát

Bathory (2008) 

Jako hraný dokument by tento film byl docela dobrý, ale jako film v celku moc neobstojí.Od filmu jsem nic neočekávala a taky jsem od něj nic nedostala a z usínání mě dokázali probudit snad jen ta komicky směšná, někdy až trapná dvojice Mádl-Polívka.Na filmu jde poznat ta spousta peněz, co se do něj vložila, ale to je asi tak všechno... Opravdu to nejde jinak, než 2/5.

plakát

Cesta domů (1996) 

Vcelku zajímavý a poučný snímek pro celou rodinu... husy podaly vynikající výkon...

plakát

Černý Petr (1963) 

Už dlouho jsem se tak nenasmála-jasně, děj je o ničem, ale ty geniální dialogy a herecké výkony... obyčejný,ale roztomilý zároveň..

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Charismatická postava Dr. House v podání skvělého Hugha Laurieho v mnohém zastiňuje už tak zajímavý děj a pro mě je tak vlastně tahounem celého seriálu...

plakát

Ennio Morricone v Benátkách (2008) (koncert) 

Hodnotit pěti hvězdičkami je málo... Ennio je prostě geniální... (Vím, že závidět se nemá, ale závidím všem, kdo zažili koncert v Benátkách i kdekoliv jinde...)

plakát

Eva tropí hlouposti (1939) 

Půvabný film... Role šité na míru pro Natašu Gollovou a Oldřicha Nového, komedie hravá, vtipná, inteligentní... Film na tehdejší dobu nadprůměr, dnes klasika... oh yes yes :)))

plakát

Hlas moře (2004) 

Být, či nebýt - toť docela dilema, ale pro hlavního hrdinu je to jasná věc. Vůle žít není velká a snad myšlenka na blížící se eutanázii z něj dělá ještě normálního člověka. Charizmatického muže upoutaného na lůžko skvěle zahrál Javier Bardem. Ve filmu mohla být lépe vykreslena otázka pro a proti eutanázii, ale v celkovém výsledku byl Hlas moře půvabný a krutý zároveň, a to se mi na tom líbí...