Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Fantazie ... Co Tarantino předvedl jsem dlouho nezažil. Scénař je neuvěřitelně nadupaný stejně jako výběr herců a hudby. Prostředí je taky hodně zajimavé a přímo vás do snímku v táhne. Christoph Waltz po téhlo roli bude hodně žádaným hercem a snad bude aspoň nominován na Oscara stejně jako Brat Pitt za jeho italštinu a řezaní hákačů na čelo nácků. Zatím jednoznačně film roku a už ho pravděpodobně nic nepřekoná. Quintine vítej zpět na výsluní !

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

U Kick - Ass není co vytknout. Casting se povedl fantasticky a každý herec předvádí skvělý výkon dokonce i Nicolas Cage. Nejvíc mě dostala malá Chloe Moretz která na svůj věk hraje neuvěřitelně vyzrále a musím ji přidat do topky největších talentů. Akční scény jsou dokonalé a hlavně scénu ve skladišti dřeva považuji za revoluční, protože jsem jí nikde zatím neviděl a soundtrack co během scény zazněl nemá chybu. Soundtrack celkově je hodně povedený a jeden z nejlepších jaké jsem zatím slyšel. Kick - Ass je prostě bezchybný snímek a doufám, že se dočkám pokračování.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Tak tohle si troufnu označit jako za jeden z nejlepších filmů všech dob. Neuvěřitelně milý a vtipný příběh ztracené existence, která jak se ukáže, tak ztracena zase není. Fantasticky a dechberoucí herecký koncert jak Omara Sy, tak Francoise Cluzeta. Něco takového se jen tak nevidí. Zapomenout nemůžu ani na skvělé komediální scény a dialogy. Tenhle film mě neuvěřitelně chytnul za srdce a ještě více mě chytl v samotném závěru, kde uvidíte skutečné záběry Philippeho. Evropský film roku 2011. Bez debat.